2016.12.10 11:00 szucszoli Olvasottság: <100x
1

Minden lehetséges hibát felsorakoztat

Egyszerűen felsorolni is nehéz, hogy mennyire gyenge ez a film.

Nézzük csak:

Minden lehetséges hibát felsorakoztat

Végtelenül elcsépelt, kiszámítható és hatásvadász. Tele van hamis és irritáló érzelgősködéssel. Ebben a filmben több a felesleges csókjelenet, mint egy romantikus filmben! Nem is beszélve az ócska, rövidnadrágos háttérsztorizással, amitől egyik "karakter" sem lesz jó karakter. Mindinkább tipikus, egylövetű, felületes karakterek.

Ez a film minden elemében követi a jól bevált hálivúdi recepteket: jön a gonosz ellenség, aki el akarja pusztítani a világot, de jönnek a (rosszfiúkból kovácsolt) jófiúk és azt próbálja velem nézővel görcsösen elhitetni a film, hogy "na most aztán tényleg nagy a veszély" ..de persze egy idő után leesik a tantusz, mert tudjuk nagyon jól mi fog történni: a jók húsdaráló szerűen aprítják a rosszakat és a végén természetesen megmentik a világot azt csókolom.. ennyit tud ez a film.

Nameg persze Haarley Quinn formás seggét, amin kívül tényleg semmi értékelhető dolog nincs ebben a filmben, amiért érdemes lenne megnézni. Bár ha valakinek van internet kapcsolata és fel tud keresni valami pornó szájtot, annak nem kell végigszenvednie két óra unalmat ugyanazért a vizuális élményért.

Végeredményben elég pocsék film.

Csak azért tudtam végignézni, mert nem egyedül néztem, különben a kocsmás jelenetnél úgy elkapcsoltam volna mint a huzat! (Már addig sem volt könnyű kibírni)

Különben valaki elmagyarázhatná, hogy a Batman és a Flash miért bukkantak fel a filmben? Mi értelme volt őket is beletuszkolni ebbe a történetbe? Nem értem, hogy ők miért nem csatlakoztak a világ megmentéséhez?

Aki erre maximális pontot ad, annak súlyos értékelési zavarai vannak!

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Az Amanda Waller vezette titkos kormányszervezet, az A.R.G.U.S létrehoz egy szupergonoszokból álló speciális különítményt, az Öngyilkos Osztagot. Az elítéltek életveszélyes... több»

1