2024.06.24 01:05 fankbringa Olvasottság: 178x
2

Terepruhás adok-kapok

Nagy reményekkel ültem le a film elé, hiába. Ez jó ötlet, és egy jó gárda sem volt elég ahhoz, hogy a film hamar beforduljon az unalmas masírozós filmek világába. Jessica Alba nagyon cuki, de nem való neki a szerep. Szépen megtanulta a koreografált mozdulatokat, de attól még nagyon sántított a produkciója.

Nekem Mark Webber, Gabriel Brasso és Jake Weary teljesen egyformák voltak. Nehezen tudtam követni a történetet, hogy ki kicsoda. Ezt a hibát Mouly Surya-ra fogom. Készített egy akciófilmet, ami nem izgalmas, és nem elég romantikus. Így egyszerre veszíti el a film felére a potenciális nézőközönség nagy részét. A szálak összekuszálódnak, és csak Parker képes kibogozni. Hiába hullanak mellette a barátok, ellenségek, a szeme sem rebben.

Terepruhás adok-kapok

Nem sikerült megtalálnom a film mondanivalóját. Lehetne az, hogy a nők kiváló nyomozók, vagy az, hogy az élet igazságtalan, vagy az, hogy a barátok ellenünk fordulnak, de szerintem ezek egyike sem volt az író szándéka. Ő csak írni akart egy szuper fordulatos történetet. Fordulat az üres körhintában is van, de attól még nem fogom hosszasan bámulni.

A történet röviden annyi, hogy Parker megmutatja, mekkora hős a munkában, majd hazatér pihenni, ahol rátör a munkaalkoholizmus, és iszogatás közben bosszút áll az apja halála mögött álló erőkön. Utána rájön, hogy máshol ezért pénzt kap, és visszamegy a munkahelyére, mert hiányzik az adrenalinfröccs. Teszi mindezt rendkívül sterilen és céltudatosan. Nincs idő nyugodt pasivadászatra. Menni kell előre, és pörgetni kell a kést, mert attól lesz valaki hős. Szerencse, hogy Spider (Tone Bell) sem ismeri a lazítás fogalmát, így odasiethet barátjához, hogy együtt táncoljanak a barlangban.

Egyszer nézős csihi-puhi komolytalan mondanivalóval és egy csinos Jessicával.

akció | thriller

Egy képzett kommandós (Jessica Alba) a különleges erőknél átveszi apja bárját, miután az hirtelen meghal, és hamarosan összetűzésbe kerül a szülővárosában garázdálkodó... több»

2