Értékelések (135)

2024. 04. 15.
Nem rossz, de sajnos korábbi és jobb hasonló témájú filmek abszolút koppintása. Ez miatt sokat süllyedt a szememben - de egyébként nem lenne rossz.... több»
2024. 04. 04.
Az alapkoncepció felkeltette az érdeklődésemet, de végeredményben egy elég klisés krimit kaptam. Ami nem rossz, hozza ami szükséges, de nem nagyon fogok emlékezni rá néhá... több»
2024. 03. 14.
Már az elején úgy voltam vele, hogy jó ötlet, vannak jó poénok, de valahogy kevéske volt az egész sorozat. Amolyan kaja mellé mehet, de azért nem halok meg ha nem látom e... több»
Jennifer Lopez rajongóknak valószínűleg nyújthat valamit ez a film. Egy magamfajtának, aki mindig is középszerűnek gondolta a zenéjét és egy ideje úgy látom, már csak kap... több»
2023. 12. 28.
Alapból nehéz valami újat hozni ebben a műfajban, de ez a film egyszerűen meg sem próbálja. Eléggé kínos volt ez így.... több»
Jó próbálkozás, volt benne néhány jó ötlet, vizuálisan sincs vele semmi gond - többnyire - de összességében üres és lelketlen az egész. Azt nem is említve, hogy egy erede... több»
Egy következő teljesen átlagos karácsonyi film. Aranyos, nézhető, nincs vele semmi gond. Ünnepi időszakra simán passzol.... több»
2023. 11. 17.
Érdekesnek találtam és izgalmasnak az első részt, rögtön megfogott. Csak így tovább, remélem működni a fog a sorozat, ezek a szörnyek már régóta érdemelnek valamiféle tis... több»
Aranyos, kedves film, amit a családdal együtt meg lehet nézni, de szerintem ettől még nagyon felejthető az egész.... több»
2023. 04. 22.
Egy rendkívül szórakoztató film, ahol egyik őrültség a másik után történik, de három órán keresztül szinte megállás nélkül azon gondolkodtam, hogy mi fog történni, és hog... több»
2022. 11. 07.
A történet szép, és a színészek nagyon jók (a túljátszás és hiteltelenség helyett ténylegesen színészkednek). A lényeg, hogy ez a film végül is jobb, mint a többi gyártós... több»
2022. 10. 28.
Na, ez az a romantikus vígjáték, amire nekem már hosszú ideje szükségem volt. Nagyon kitudja kapcsolni az embert, így csakis ajánlani tudom!... több»
2022. 05. 12.
Nehéz megmondani, hogy egyáltalán mi szükség volt megcsinálni ezt a filmet. Szerintem nagyon elszúrták. Többet nem is szeretnék hozzáfűzni.... több»
2021. 10. 27.
Pontosan azt hozta, amit a Maffiózók minősége után vártam, nem okozott csalódást. Csak ajánlani tudom rajongóknak és nem rajongóknak egyaránt.... több»
Az idei év egyik legjobb filmje, amit láttam. Szerintem érdemes rá báülni, pláne akkor, ha az ember valami teljes kikapcsolódásra vágyik.... több»

70 Álhíres  (2021)

2021. 02. 03.
Ez a film arra van, hogy rádöbbenjünk dolgokra, jókat vitatkozzunk rajtuk, és közben azért nevessünk is. Mert ezt komolyan venni nagyon nem szabad.... több»
2020. 09. 28.
Ha érdekel a koreai filmművészet és kultúra, akkor ez elég mélyvíz - de azt biztos hamar megtapasztalod, hogy nagyon máshogy látják a világot. ... több»
2020. 07. 30.
Vicces és szuper képi világa van. Nem túlzás, amikor az egekbe dicsérik - egy nagyon szokatlan, de nagyon szórakoztató animációs sorozat. ... több»
2019. 09. 12.
2019. 05. 07.
Olvastam az előző hozzászólást, oké, értem én, de most tényleg, mikor láttunk utoljára hasonló filmet? Szerintem eleve hozzátesz a filmhez Pikachu karaktere, aki kis szőr... több»