Értékelések (30)

2015. 03. 11.
AZ utolsó rész jobb lett, mint a többi, nekem egészen át jött végülis egy nagy csata :) Szerintem izgalmas volt, engem egész végig lekötött, és mellé a látvánnyal is mind... több»
2015. 03. 11.
Még talán az elsőnél is rosszabb, bosszantóan semmitmondóan, unalmas, a gyűrűk ura után kár volt elkészíteni ezt a részt. Én nagyon untam, túl hosszú volt, és az egész eg... több»
2015. 03. 11.
Peter Jackson próbált egy unalmas történetből kihozni valamit, sajnos nem sikerült, kár érte. Az egész trilógia teljesen felesleges volt, egyedül a színészek és a látvány... több»
Izgalmas, fordulatos film, az atmoszféra nagyon tetszik benne végig, szinte velük utaztam. Nagyon élveztem, a fantasyk között nincs párja. ... több»
Órási alkotás, zseniális mestermű, zseniális lezárása, pontos, precíz, teljesen élvezhető dramaturgia, hibamentes, ajánlom mindenkinek. ... több»
2015. 03. 11.
Korszakalkotó, fantasztikus film, remek színészi játék, gyönyörű kidolgozottság, bátran ajánlom mindenkinek. ... több»
2015. 03. 11.
Ez egy borzasztóan rossz, és unalmas film volt, pedig annak idején elég erőteljesen reklámozva lett, nem ajánlom senkinek. A magyar filmek legalja, tipikus gagyi.... több»

92 Mátrix  (1999)

2015. 03. 11.
Abszolút izgalmas film, és nagyon elgondolkodtató, nekem ez tetszett talán leginkább a három rész közül. Itt még több volt a mondanivaló, jól fejtették ki a történetet, a... több»
2015. 03. 11.
Nekem nagyon tetszett, ugyanaz az izgalmi fok, mint az elsőnél, végig lekötött. Szuper látvány, nagyszerű akciójelenetek, valóban egy korszakalkotó film volt.... több»
2015. 03. 11.
Nekem nagyon tetszett, főleg a végén az a nagy csatajelent, kombinálva Neo útjával! Komoly film, az egész trilógia nagyon megfogott, látványos, elgondolkodtató, izgalmas,... több»
Szeretem az ilyen dokumentarista jellelegű filmeket, ahol egy kicsit az egész mögé látok, nekem tetszett. Jó volt kicsit benézni a Harry Potter kulisszái mögé.... több»
Az egyik legjobb rész imádom, fordulatos, izgalmas, és a végén a feszült csatajelenetek is lekötöttek :) ... több»
Ez a rész kicsit vontatottra sikerült, megvolt a maga hangulata az egészben, de mint önálló film gyengére sikerült. ... több»
Aki olvasta a könyvet, biztosra veszem, egyetért abban, hogy ez lett messze a leggyengébb része a sorozatnak, legalábbis a könyvhöz képest. ... több»
2015. 03. 11.
Izgalmas rész, nekem tetszett, bár számomra gyengébb volt az előző kettőnél, viszont még így is jár neki a maximális pontszám. Nagyon magával ragadott a világa, lekötött ... több»
2015. 03. 11.
Izgalmas, fordulatos, feszes rész lett, tetszik a kidolgozása. Abszolút megérdemli az öt csillagot, szuper szereplők, nagyszerű történet, én remekül szórakoztam.... több»
Ez már az előzőeknél sokkal komolyabbra sikerült, kicsit dark-os hangulatú, de nekem tetszik. Egyre komolyabb lett a széria, nincs gyenge pontja, nagyszerű irányban halad... több»
Ez az egyik talán legizgalmasabb rész, nagyon tetszik a gyermeki bájjal vegyített kalandosság. És ne feledkezzünk meg közben az alakításokról sem. Kiváló franchise, minde... több»
Fantasztikusan jó film, engem nagyon megnyert az atmoszférájával, elgondolkodtat, elvarázsol, kizökkent a mindennapokból. Nagyon kedvelem az összes részét, remek történet... több»
Érdemes több megközelítésből figyelni a Narniát, örülök, hogy megcsinálták ezt a verziót is a gyerekeknek. Igazán kedves, szeretnivaló történet és világ, így animációs me... több»