Listák

A paródiafilmek műfaja talán az egyik legnehezebb minden filmes műfaj közül, hiszen minden ökörsége ellenére sem biztos, hogy betalál (lásd: Bazi nagy... több»
Legendás rendezők legkiválóbb filmjei 6. rész. Több kiváló film rendezői székéhez és produceri munkáihoz fűződik a neve, de minden tevékenysége közül ... több»
Legendás rendezők legkiválóbb filmjei 5. rész. Elérkeztünk a többször nézős, elsőre nehezen összerakható, csavaros filmek igazi helytartójához, akinek... több»
Legendás rendezők legkiválóbb filmjei 4. felvonás. Listánk következő rendezője sem kisebb név, mint az előzők. Talán nem "reformálta" meg úgy a filmez... több»
Legendás rendezők legkiválóbb munkái 3. rész. Folytatódjon a lista az alvilági és gengszterfilmek királyával, akinél nem számít a játékidő, nem számít... több»
Legendás rendezők legjobb művei 2. rész. Steven Spielberg után következzen korunk egy másik páratlanul tehetséges rendező, aki nem kevesebbet adott ge... több»
Volt miből válogatni. Ikonikus filmek hadán hagyta névjegyét a mester, éppen ezért az általam legjobb és legnagyobb hatásúnak tartott filmjeit válogat... több»
A listán szereplő filmeket és azok sorrendjét kizárólag a saját nézőpontjaim alapján választottam ki, tehát a lista teljes mértékben szubjektív. ... több»
Egy film későbbi megítélése – esetleg kultusszá válása – kapcsán talán a leginkább döntő tényező maga a befejezés. Rengeteg kiváló karakterrel és csel... több»
Az általam készített lista nagymértékben szubjektív, mivel azt saját tapasztalataim alapján gyűjtöttem össze. Nem feltétlenül a kedvenc vagy az igénye... több»