9 sztár, aki évekig hazudott a világnak

Hazudni bizony nem szép dolog, Hollywoodban azonban úgy tűnik, hogy időnként mégis megengedett. Ezek a sztárok akár éveken keresztül is képesek voltak hallgatni egy-egy nagyobb szerepvállalásukról. Lássuk a legnagyobb lódításokat.

#nonumbers

Jason Momoa

szül. 1979. 08. 01. (44 éves)
Honolulu, Hawaii, U.S
A hawaii és kaukázusi felmenőkkel rendelkező színész, Joseph Jason Namakaeha Momoa 1979. augusztus 1-jén született Honululuban, de Iowa államban nőtt fel. 1998-ban a Hawaii Egyetem diákja lett, ekkor figyelt fel rá Takeo Kikuchi, a világhírű desginer, ezzel pedig beindult a fiatal egyetemista modellkarrierje. Olyan márkáknak lett a... több»
Jason Momoa közel öt éven keresztül cáfolta, hogy megkapta Aquaman szerepét, ezt egyébként egy Jimmy Kimmelnek adott interjúban árulta el a későbbiekben.

Marion Cotillard

szül. 1975. 09. 30. (48 éves)
Paris, Franciaország
Marion Cotillard 1975. szeptember 30-án született Párizsban, Franciaországban. Jean-Claude Cotillard színész, rendező és Niseema Theillaud színésznő és drámatanár egyik gyermekeként. Két testvére van. A szülei foglalkozását tekintve nem meglepő, hogy Marion is a színészkedésre adta a fejét – már gyerekkorában szerepelt apja... több»
Az MTV riportere nem elég pontosan fogalmazta meg a kérdését a A sötét lovag - Felemelkedés szereposztása kapcsán, amikor a színésznőt kérdezte a szerepvállalásáról. Noha Talia Al Ghul szerepel az eredeti képregényekben is, Cotillard alakítása nem a kiadványokból ismert karakteren alapul, így nagyon egyszerűen cáfolni tudta a részvételét a produkcióban.

Jonathan Majors

szül. 1989. 09. 07. (34 éves)
Lompoc, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
A Lovecraft Country sztárjából sehogy sem lehetett kihúzni, hogy bizony ő lesz Kang, a hódító, az MCU multiverzumának következő szupergonosza. Ez bizony csupán a Loki utolsó epizódjában derült fény.

Joaquin Phoenix

szül. 1974. 10. 28. (49 éves)
San Juan, Puerto Rico
Joaquin Rafael Bottom 1974. október 28-án született született Puerto Ricóban. Négy testvére van, River (elhunyt 1993-ban), Summer, Liberty, Rain, mindegyikük színész. Szülei tagjai voltak a Children of God nevű szektának és Joaquin gyermekkorában beutazták egész Dél-Amerikát, közben azoban a gyerekek nem kaptak megfelelő oktatást.... több»
A színész hosszú ideig nem volt hajlandó elismerni, hogy szerepet vállalt a Joker című filmben. Az alakításért nem mellesleg Oscar-, Golden Globe- és BAFTA-díjban is részesült.

Benedict Cumberbatch

szül. 1976. 07. 19. (47 éves)
London, Anglia
Benedict Timothy Calrton Cumberbatch 1976. július 19-én született Londonban, az Egyesült Királyságban. Szülei – Timothy Carlton és Wanda Ventham – mindketten színészek. A középiskola után egy évig angol nyelvet oktatott egy tibeti kolostorban. A London Academy of Music and Dramatic Art színész szakán szerzett diplomát. Profi... több»
A 2014-es " Comic Con egyik panelbeszélgetésén Benedict Cumberbatch az alábbiakat mondta: "Ez egy vicc, én nem vagyok Doctor Strange". A színész leszögezte, hogy túlságosan elfoglalt Hamlet szerepe miatt. Hónapokkal később bejelentették, hogy ő lesz Doctor Strange, persze azt is fontos leszögezni, hogy a színész korábban lemondta a szerepet, mivel nem tudott időt szánni a forgatásra.

Brie Larson

szül. 1989. 10. 01. (34 éves)
Sacramento - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Brianne Sidonie Desaulniers, ismertebb nevén Brie Larson 1989. október 1-én született Sacramentóban, az Egyesült Államokban. Már hat éves korától színészkedni tanult, tehetsége olyannyira szembetűnő volt, hogy ő lett a San Franciscó-i American Conservatory Theater valaha volt legfiatalabb diákja. Pályafutását a kétezres évek... több»
"Ki az a Marvel Kapitány?" - így kérdezett vissza a színésznő 2016-is interjú során egy hónappal azelőtt, hogy hivatalosan is bejelentésre került, ő alakítja majd az MCU-ban Carol Danverst.  

Tatiana Maslany

szül. 1985. 09. 22. (38 éves)
Regina - Saskatchewan - Kanada
Tatiana Maslany 1982. szeptember 22-én született a kanadai Reginában. Édesapja asztalos, édesanyja fordító. Két fiútestvére van: Daniel és Michael. Osztrák, német, lengyel, román és ukrán gyökerekkel rendelkezik. 4 éves kora óta táncol; 9 évesen lépett először színpadra. A Dr. Martin LeBoldus High School-ban érettségizett... több»
Tatiana Maslany a Sudbury Starnak cáfolta, hogy tárgyalásban állna a Marvellel a Disney+ készülő sorozatának, a She-Hulknak főszerepével kapcsolatban. “"Ez nem egy valós dolog, csupán egy híresztelés, aminek nem is kellett volna megjelennie” - állította a színésznő.

Paul Rudd

szül. 1969. 04. 06. (55 éves)
Passaic, New Jersey, U.S.
Paul Rudd 1969. április 6-án született Passaicben, az Egyesült Államokban. Édesapja idegenvezető, édesanyja a televíziónál dolgozott eladási ügynökként. Mindketten Angliából származtak, ahova orosz és lengyel zsidókként vándoroltak át, a család eredeti neve Rudnitzky volt. Rudd Kansasben nőtt fel, az egyetemet is itt végezte,... több»
A színészt még 2013-ban kérdezték arról, hogy szerepet vállalt-e a Marvel égisze alatt készült Hangyában, amelyre Rudd csupán annyit felelt, hogy "Ez csak pletyka.", majd ezt követően azt mondta, hogy semmit sem tud a szerepről.

Andrew Garfield

szül. 1983. 08. 20. (40 éves)
Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Andrew Garfield 1983. augusztus 20-án született Los Angelesben. Hároméves korában költöztek Angliában, ott is nőtt fel. A Londoni Egyetem dráma szakán diplomázott 2004-ben, majd további színésztanfolyamra járt, és ifjúsági színházban fejlesztette tovább magát. Először a Channel 4 képernyőjén láthattuk a Sugar Rush című... több»
A 2021-es év legnagyobb meglepetése. Andrew Garfield éveken keresztül tagadta, hogy szerepel majd a Pókember: Nincs hazaútban, így ennél nagyobb meglepetés már nem is érhette a rajongókat, miután felbukkant a sztoriban.