A bedrogozott medvétől az éneklő krokodilig: 5 premierfilm a hétvégére, ha nem tudod, mit nézz

Nem tudod, mit nézz ezen a hétvégén? Moziba mennél vagy inkább otthon vackolnád be magad a TV elé? Mindkét esetre tudunk filmet ajánlani. Mindjárt ötöt is! Az alábbi öt film közül kettőért el kell látogatnod valamelyik moziba, hármat viszont a streaming platformok valamelyikén fogsz megtalálni. Hogy melyiket választod közülük – a drogos macit, a kísértetházat vagy épp az éneklő medvét – az már rajtad múlik.

#5

72 Krokodili  (2022)

(7) (3)

animáció | családi | fantasy | kaland | musical | vígjáték

HBO Max | Telekom TVGO

Lyle egy krokodil, aki egy New York-i házban él a 88. utcában. Az élete csendes, és fő elfoglaltsága az, hogy segít a Primm családnak a napi kis házimunkában vagy játszik a... több»

A Primm család New Yorkba költözik, és a kis Josh szörnyen magányos. Unatkozik, társtalan, a nagy, új házban barangol, és a padláson ráakad egy kitömött krokodilra… akiről nagyon hamar kiderül, hogy egyáltalán nincs kitömve, csak a gazdája magára hagyta. Nincs jobb haver egy krokodilnál, főleg, ha az illető hüllő imád énekelni, táncolni, házias és barátságos. Holnaptól a Telekom TVGO-n.
#4

dráma

Disney+

Egy 14 éves fiú egy karizmatikus kívülállóhoz fordul segítségért, miután megverték. Miles Warren rendező elsöprő erejű játékfilmes debütálása, amely apákról,... több»

Egy 14 éves fiú egy karizmatikus kívülállóhoz fordul segítségért, miután megverték. Miles Warren rendező elsöprő erejű játékfilmes debütálása, amely apákról, családokról és a harcok hatásairól szól. Holnaptól a Disney+-on.
#3

családi | kaland | vígjáték

Netflix

Amikor kiderül, hogy egy Ernest nevű szellem kísérti új otthonukat, Kevin családja egyik napról a másikra a közösségi média szenzációjává válik. De amikor Kevin és Ernest... több»

Csak a szereposztás miatt is érdemes lehet megnézni a filmet: David Harbour, Anthony Mackie és Jennifer Collidge is szerepel ebben a kísértetsztoriban. De ne tévesszen meg senkit, ez bizony egy vígjáték! Amikor kiderül, hogy egy Ernest nevű szellem kísérti új otthonukat, Kevin családja egyik napról a másikra a közösségi média szenzációjává válik. De amikor Kevin és Ernest nyomozni kezd a kísértet múltjának rejtélye után, a CIA célpontjává válnak. Holnaptól a Netflixen.
#2

75 Eltűnt  (2023)

(11) (3)

dráma | thriller

HBO Max | Telekom TVGO

Miután édesanyja (Nia Long) eltűnik, miközben új barátjával Kolumbiában nyaral, June (Storm Reid) úgy érzi, hogy a bürokratikusan működő hatóságok semmit sem tesznek az... több»

Mit tehet egy kamaszlány, ha az anyja nem jön haza dél-amerikai nyaralásából? Azt, amit minden kamasz tenne: ha utána menni nem is tud, a neten kezd keresni. És az legalább olyan izgalmas és veszélyes terep, mint a valóságos élet. Grace az anyja nyomában járva egyre mélyebbre merül a net sötét bugyraiba, és egyre furcsább, meglepőbb és riasztóbb tényekre talál. Mától a mozikban.
#1

68 Kokainmedve  (2023)

(23) (17)

thriller | vígjáték

SkyShowtime | Telekom TVGO

Amikor 1985-ben egy drogcsempész lezuhan kokainnal megrakott repülőgépével, Georgia állam vadonjában valami különös dolog történik. A baleset után mindenki a "fehér aranyat"... több»

Végre a mozikba került a félig-meddig valós eseményeken alapuló film, amelynek előzetese múlt héten debütált. Egy drogcsempész repülője lezuhan az erdőben, a kábítószert pedig egy fekete medve falja fel. A szertől teljesen megvadult állat ámokfutásba kezd a környéken. Mától a mozikban.