Erre a 8 új sorozatra és évadra érdemes lesz rákattannod jövő héten (május 9-12, 2024)

Jövő héten is bővelkedni fogunk a streaming sorozatokban, hála a Netflix, a Disney+, az AppleTV+ vagy épp az Amazon Prime platformoknak. Nyolc új vagy folytatódó sorozatot mutatunk most nektek, köztük olyan visszatérővel, mint az Abbott Általános Iskola - 3. évad vagy olyan újdonságokkal mint a Kőgazdagok Koreában és a Bodkin.

Harmadik évadjához ér az Abbott Általános Iskola, amelyben a tanárok gyöngyei újra felveszik a kesztyűt a kollégákkal, a diákokkal és az egyre elviselhetetlenebb bürokráciával. A Kőgazdagok Koreában viszont már egy vadonatúj valóságshow, amelyben a világ különböző pontjairól származó gazdagok és hírességek Koreában kezdik szórni a pénzt.

A Bodkinban egy csapat podcastelő elindul, hogy kivizsgálja három idegen rejtélyes eltűnését egy idilli ír kisvárosban. Szintén újdonság a Köszi, jöhet a következő, amelyben miután átélte első szerelmének fájdalmát, amely árulással végződött, Leyla Taylan sikeres ügyvédnő lett – most pedig az ország egyik leghíresebb válási ügyén kezdett el dolgozni.

Izgalmas dokumentumsorozat lesz A gyilkos szakács története, amelyben egy spanyol séf gyilkossági ügyben érintett, és aki titkok és hamis személyazonosságok hálóján keresztül épített karriert a reflektorfényben. Egy legendás sorozat új változata a Ki vagy, doki?, amelyben a Doktor a társaival együtt utazik térben és időben hihetetlen kalandokat élve át, miközben veszélyes ellenségekkel néz szembe.

Sci-fi thriller sorozat lesz a Sötét anyag, amelyben egy fizikus professzort egy alternatív valóságba rabolnak el, az onnan való hazatérés viszont nem tűnik könnyen megoldható feladatnak. Végül, de nem utolsósorban a THE GOATban valóságshow-k legendái versenyeznek azért, hogy kiérdemeljék minden idők „legnagyobb valóságshow-szereplője” címet.

#8

50 THE GOAT  (2024)

Amazon Prime Video

A valóságshow-k legendái versenyeznek azért, hogy kiérdemeljék minden idők „legnagyobb valóságshow-szereplője” címet. több»

14 reality szupersztár költözik a GOAT Manorba, hogy megmérkőzzön egymással egy vadonatúj, vidám valóságshowban, amelynek házigazdája Daniel Tosh. Több mint 20 kihívásban mérkőznek meg egymással, elnyerik és megtörik egymás bizalmát, miközben 200 ezer dollárért küzdenek... és minden idők legnagyobbja címért. Május 9-től az Amazon Prime-on.
#7

dráma | sci-fi | thriller

Apple TV+

Jason fizikus, professzor és családapa, akit elrabolnak élete egy alternatív változatába, és hamarosan rémálommá válik, amikor megpróbál visszatérni a saját valóságába az... több»

Jason fizikus, professzor és családapa, akit elrabolnak élete egy alternatív változatába, és hamarosan rémálommá válik, amikor megpróbál visszatérni a saját valóságába az életek multiverzumának kavalkádjában, amelyeket élhetett volna. Május 8-tól az AppleTV+-on.
#6

dráma | kaland | sci-fi

Disney+

A Doktor a társaival együtt utazik térben és időben hihetetlen kalandokat élve át, miközben veszélyes ellenségekkel néz szembe. több»

A Doktor és társa, Ruby Sunday az időben és a térben utazik, és kalandokat él át a Regency korabeli Angliától a háború sújtotta jövőbeli világokig. Kalandjaik során a TARDIS-szal - egy rendőrségi doboz alakú időutazó hajóval - hihetetlen barátokkal és veszélyes ellenségekkel találkoznak, köztük egy félelmetes mumussal és a Doktor eddigi legerősebb ellenségével. Május 11-től a Disney+-on.
#5

dokumentum | krimi

Netflix

A dokumentumfilm-sorozat egy gyilkossági ügyet elemez, amelyben egy spanyol séf érintett, aki titkok és hamis személyazonosságok hálóján keresztül épített karriert a... több»

Rendező: Román Parrado
A gyilkos szakács története című háromrészes doku-sorozat egy gyilkossági ügyet elemez, amelyben César Román, egy spanyol séf érintett, aki titkok és hamis személyazonosságok szövevénye révén épített karriert a reflektorfényben. Premier május 10-én a Netflixen.
#4

romantikus | vígjáték

Netflix

Miután átélte első szerelmének fájdalmát, amely árulással végződött, Leyla Taylan sikeres ügyvédnő lett – most pedig az ország egyik leghíresebb válási ügyén kezdett... több»

Miután barátai és egy jóképű séf segítségével felépül első szerelmének elárulásából; a sikeres ügyvédnő, Leyla Taylan elvállalja a híres harmadik feleség, Tuba Tepelioğlu válási ügyét, amelyet az év ügyeként is emlegetnek. Szemben áll vele Cem Murathan, a sorozatos párkapcsolati gyilkos, aki 15 év alatt három különböző nőtől vált el. Leyla a legszenvedélyesebben fogja védeni ügyfelét ezzel a nárcisztikus férfival szemben. Ez a szenvedély azonban felrobbantja az egész helyzetet. Május 9-től a Netflixen.
#3

28 Bodkin  (2024)

(4)

dráma | thriller | vígjáték

Netflix

Egy csapat podcastelő elindul, hogy kivizsgálja három idegen rejtélyes eltűnését egy idilli ír kisvárosban. Ám amikor elkezdik felfejteni a szálakat, egy sokkal nagyobb és... több»

Egy csapat podcastelő elindul, hogy kivizsgálja három idegen rejtélyes eltűnését egy idilli ír kisvárosban. Ám amikor elkezdik felfejteni a szálakat, egy sokkal nagyobb és furcsább történetre bukkannak, mint azt gondolták volna. Május 9-től a Netflixen.
#2

valóságshow

Netflix

Az extravagancia káprázatos felfedezése, amely egyesíti a szingapúri milliomosok vonzerejét, az arab világ Kardashianjainak csillogását, a pakisztáni királyi családok... több»


Szereplők: Mimi, BamBam, Cho Saeho
Az extravagancia káprázatos felfedezése, amely egyesíti a szingapúri milliomosok vonzerejét, az arab világ Kardashianjainak csillogását, a pakisztáni királyi családok eleganciáját és az olasz divatikonok stílusát, akiket a koreai kultúra iránti szeretet köt össze. A szingapúri gazdag Davidtól a Paris Hiltonra hasonlító koreai Hee-ra, a pakisztáni királyi Anna, az olasz divatcsoda Teodoro és Noor, az arab világ 50 millió követővel rendelkező közösségi média szenzációja – mindannyian úgy döntöttek, hogy Koreában találják meg pazar játszóterüket. Május 7-től a Netflixen.
#1

vígjáték

Disney+

A tanárok gyöngyei visszatérnek a harmadik évadban is, hogy szembeszálljanak a diákokkal, kollégákkal és az egyre inkább elviselhetetlenebb bürokratikus rendszerrel. több»

Ebben a munkahelyi vígjátékban egy csapat elkötelezett, szenvedélyes tanár - és egy kissé süket igazgató - egy philadelphiai állami iskolában kerül össze, ahol az ellenük szóló esélyek ellenére elszántan segíteni akarnak diákjaiknak, hogy sikeresek legyenek az életben. Bár ezek a hihetetlen pedagógusok túlerőben vannak és alulfinanszírozottak, szeretik, amit csinálnak - még akkor is, ha nem szeretik az iskolakörzetnek a gyerekek oktatásához való, nem éppen sztárallűrökkel teli hozzáállását. Premier május 8-án a Disney+-on.