Henry Cavill szuperkém lett, itt az Argylle magyar szinkronos előzetese

Megjelent az Argylle: A szuperkém első előzetese, amely betekintést nyújt a Henry Cavill főszereplésével készülő új kémfilmbe. 

Míg egy korábbi teaser már utalt a film témájára, a teljes trailerből már több dolog is kiderült a történetről. 

Kingsman-filmek alkotója, Matthew Vaughn által rendezett filmben valójában talán nem is Cavill játssza a főszerepet. Helyette Bryce Dallas Howard alakítja Elly Conwayt, egy kémregény-írót. Elly kitalált történetei, amelyek középpontjában Argylle ügynök (akit Cavill alakít) áll, kezdenek hasonlítani a valós eseményekre, és belerángatják őt egy valódi kémkalandba. 

A macskaallergiás kém Aiden (Sam Rockwell) segítségével együttműködik, hogy elkerüljék a különleges képessége miatt őt üldöző gyilkosokat. A szereplők között olyan neves sztárok is szerepelnek, mint John CenaDua Lipa és Samuel L. Jackson

A film 2024. február 2-án kerül a mozikba, később pedig az Apple TV+-on is streamelhető lesz. 

Készülj fel, az Argylle izgalmas újdonságnak ígérkezik a kémfilmes műfajban. Nézd meg a magyar szinkronos előzetest idelent.

akció | thriller

Az Argylle című kémthrillerbe az Egyesült Államokban, Londonban és más egzotikus helyszíneken kísérhetjü el Argylle-t, a szuperkémet világjáró kalandjain. Közben több... több»