Saját csillagot kapott Zac Efron a Hollywoodi hírességek sétányán, ez alkalomból pedig megemlékezett a nemrégiben elhunyt Matthew Perryről is.

“Annyira jó móka volt vele és Burr Steers rendezővel együtt dolgozni, nagyon sok mindenben motivált és ösztönzött engem, ami a karrierem következő mérföldkövéhez vezetett. Ezért nagyon hálás vagyok neked, Matthew Perry, sokat gondolok rád ma” - mondta Efron.

Perry és Efron a Megint 17 című filmben szerepeltek együtt, mint később kiderült, Perry ekkor annyira megkedvelte fiatalabb pályatársát, hogy azt szerette volna, ha ő alakítja majd egy róla szóló életrajzi filmben.

A mostani eseményen Efron eddigi munkásságát Sean Durkin rendező, valami pályatársai Jeremy Allen White és Miles Teller méltatták. “A mi generációnk számára Zac volt és maradt az első igazi szupersztár, aki a mi ‘osztályunkból’ került ki” - mondta Teller. 

Efron a közeljövőben egyébként a már említett Sean Durkin rendezésében készült Vaskaromban lesz látható, amely jövő év februárjában debütál majd, a film további főszerepeiben Lily James, Holt McCallany, Maura Tierney, Jeremy Allen White, Harris Dickinson és Michael Harney lesznek láthatók.

78 Vaskarom  (2023)

dráma | életrajzi | sportfilm

A Holt McCallany által alakított texasi Fritz Von Erich több világbajnoki címet szerzett, és forradalmat indított el az amerikai birkózásban. Túl azon, hogy magabiztosan... több»