Jeremy Renner (galériánkban) egy friss interjúban beszélt arról, miért érzi úgy, hogy nincs több energiája ahhoz, hogy nagyobb szerepeket vállaljon. A színész a Smartless podcast vendége volt, amelyben többek között a tavalyi balesetéből történő felépüléséről is megnyílt.

„Nincs elég üzemanyagom hozzá. Sokat kell beletennem ebbe a valóságba, ebbe a testbe, ebbe az egészbe. Most nem tudok csak úgy elmenni, és csak úgy szerepet játszani. Mert ez sok időt vesz igénybe, hogy minden nap eljussak ide, csak azért, hogy pozitív gondolataim legyenek, hogy fejlődhessek, hogy mindig fejlődhessek” – mondta Renner.

2023 januárjában Rennert tompa mellkasi trauma és ortopédiai sérülések miatt szállították kórházba, miután keresztülment rajta a saját hókotrója. A színész felépülése hosszú időt vett igénybe, így csak az idei év elején tudott a Kingstown polgármestere - 3. évadának forgatásához visszatérni. 

Renner saját bevallása szerint azonban a visszatérés megrémítette. „Ez egy nagy lépés volt. Mentálisan nagyon nagy kihívás volt számomra, hogy átjussak ezen a bukkanón” – mondta a színész, aki ugyanakkor mozgalmas időszak elé néz, hiszen a jövőben Rian Johnson Tőrbe ejtve 3 című rendezésében is szerepelni fog.

dráma | krimi | thriller

SkyShowtime (2024.06.06.)

Robbanások sorozata rázza meg Kingstown városát, amikor az orosz maffia új arca letelepedik a városban. Dúl a drogháború dúl a börtön falain belül és kívül egyaránt. A... több»