Júliusban a Netflixen: 8 új sorozat és évad, amiről kár lenne lemaradni

Júliusban visszatér A sárkányherceg és a Cobra Kai - A karate kölyök öröksége a 6.évadaikkal, jön az egyik legpikánsabb sztori, amit a gimis éveinkben kötelezően tanultunk: Dekameron, és ez még csak a kezdet!

Visszatér az elit spanyol gimi csapata is a 8. évadra (Elit - a sorozat 2018 óta töretlen sikerrel fut), jön a Robbanó cicák Tom Ellisszel a főszerepben és érkezik egy izgalmas argentin sorozat is!

Utóbbi főhőse a Doktor Murphy, a Geek Girl és az Egy különleges ügyvéd, Woo (és szerencsére még sok más, neurodivergens embereket ábrázoló újabb sorozat) után ismét egy autizmus spektrumon élő karakter életét meséli el. Ezúttal Goyo, a múzeumi idegenvezető mindennapjait és szerelmi életét ismerhetjük meg.

Ti melyik műsort várjátok leginkább?

#8

akció | animáció | kaland

Netflix (2024.07.26.)

Zym és a csapat sikeresen legyőzte Claudiát, valamint megakadályozták, hogy Aaravos kiszabaduljon börtönéből. Emiatt Claudia még mélyebbre ereszkedik a sötétségben. Míg Zubeia... több»

Bemutató: július 26. / Zym és a csapat sikeresen legyőzte Claudiát, valamint megakadályozták, hogy Aaravos kiszabaduljon börtönéből. Emiatt Claudia még mélyebbre ereszkedik a sötétségben. Míg Zubeia holléte a Zym csapat számára ismeretlen, Callum és Rayla külön útra indultak, hogy felkutassák a Csillagtündéket. A 6.évadot beharangozó trailer különböző szálakat mutat be: Soren és Corvus megjelenik Zymmel egy gombákkal teli környezetben. Ez arra utal, hogy Mukho közelében vannak, aki az 5. évad végén gyógyította Zubeiát. Ezran az őreivel áll az esőben a kastély előtt, ami Katolis lehetséges fenyegetésére utal. Ez előrevetítheti Claudia és Terry kísérletét arra, hogy megszerezzék a gyöngyöt, hogy kiszabadítsák Aaravost. Egy jelenet, amelyben Janai sírva fakad, Amaya sorsával kapcsolatos aggodalmakat vet fel, vagy esetleg a népével kapcsolatosakat..? Rayla akrobatikus menekülése egy égő épületből utalhat a Banther Lodge-ba való visszatérésre... kíváncsian várjuk az új évadot!
#7

akció | dráma | vígjáték

Netflix (2024.07.18.)

A sorozat hatodik évada egyben az utolsó is lesz. Még több harcra számíthatunk, és a régi riválisok újra szembenéznek egymással. több»

Bemutató: július 18. / Az első fejezet premierje 2024. július 18-án lesz, a második részlet pedig 2024. november 28-án érkezik. A sztori: Miután a Cobra Kai kiesett a Völgyből, senseinknek és tanítványainknak el kell dönteniük, hogy részt vesznek-e és hogyan a Sekai Taikai - a karate világbajnokságon. A produceri munkálatokból nem csak a főszereplők, Ralph Macchio és William Zabka veszik ki a részüket, de Will Smith is.      
#6

dráma | fantasy | horror

Netflix (2024.07.19.)

Egy olyan világban, aholelkezdődik az emberiség új korszaka, a szörnyek és az emberek közöt állóknak még nagyobb küzdelemben kell nehéz döntést hozniuk. több»

Bemutató: július 19. / Egy olyan világban, ahol véget ér a szörnyek korszaka és elkezdődik az emberiség új korszaka, a szörnyek és az emberek közötti homályos kereszteződésben állóknak még nagyobb küzdelemben kell nehéz döntést hozniuk. A 82 százalékos mafab értékeléssel bíró koreai sorozat visszatér a 3. évaddal!
#5

NA Dekameron  (2024)

dráma | történelmi | vígjáték

Netflix (2024.07.25.)

Az 1348-ban, a fekete halál, az emberiség történetének leghalálosabb járványa idején játszódó történet az osztályrendszerek, a hatalmi harcok és a világjárvány idején... több»

Bemutató: július 25. / A Dekameron egy sötét komédia, amely a járvány évszakában az osztályharcok túlságosan is aktuális témáját vizsgálja. Az 1348-as évben a fekete halál keményen lecsap Firenze városára, és egy maroknyi nemes szolgáival együtt egy nagyszerű villába vonul vissza, hogy pazar nyaralással kivárja a járványt. Ám ahogy a társadalmi szabályok elenyésznek, a túlélésért folytatott küzdelem veszi kezdetét, amelyet egy egyszerre ravasz és felháborító karakterekből álló szereplőgárda kelt életre. A nyolc epizódból álló sorozatot Kathleen Jordan készítette, akit nagyon lazán inspirált a 14. századi The Decameron című novellagyűjtemény. Kíváncsian várjuk, milyen lesz ez az új verzió!
#4

animáció | vígjáték

Netflix (2024.07.12.)

Egy örök konfliktus epikus méreteket ölt, amikor Isten és az Ördög is a Földre kerül, vaskos házimacskák testében. több»

Bemutató: július 12. / A Föld sz*r, ezért Istent (Tom Ellis, vicces, hogy kedvenc Luciferünk ezúttal Istent alakítja) kirúgják, és a Földre küldik, hogy újra kapcsolatba lépjen az emberiséggel. A csapda? Egy pufók házimacska testében rekedt. Rehabilitációja részeként egy diszfunkcionális családhoz költözik, és megpróbálja megoldani a problémáikat, de végül sok időt tölt lézerpointerek kergetésével. És mindennek tetejébe Godcat szomszédjáról, aki szintén macska, kiderül, hogy nem más, mint nemezise, az Antikrisztus. Az eredmény a jó és a gonosz végső harca... csakhogy Godcat (Ellis) figyelmét egy galamb vonja el, amit az udvaron látott, Devilcat (Sasheer Zamata) pedig éppen azzal van elfoglalva, hogy valaki laptopján szundikáljon...Az sorozat az azonos című bestseller kártyajáték alapján készült animációs vígjátéksorozat, amelyet Shane Kosakowski és Matthew Inman (a kártyajáték társalkotója) vezetnek.
#3

NA A ház ura  (2024)

dráma

Amikor egy gyémántmágnás rejtélyes módon meghal, kegyetlen örökösei és a szobalány között, akit apjuk nemrég vett feleségül, véres harc folyik a vagyonért. több»

Bemutató: július 18. /Amikor a gyémántmágnás Roongroj rejtélyes módon meghal, minden szem a fiatal, friss feleségére és egykori szobalányára, Kaimookra szegeződik. Drámai események bontakoznak ki, amikor Roongroj fiai belekeverednek az elhunyt apjuk vagyonáért folytatott véres küzdelembe. Ez a pikáns thaiföldi dráma-thriller a konfliktust a meggyötört cselédek szemszögéből mutatja be, akik elfojtják a haragot amiatt, hogy a mérhetetlenül gazdag család rosszul bánik velük - pedig éppen ők azok, akik segítenek elfedni munkaadójuk piszkos titkait.
#2

dráma | krimi | thriller

Netflix (2024.07.26.)

Omar és Nadia éppen akkor találkoznak újra, amikor a Las Encinas diákjai számára közeledik az érettségi, és egy utolsó rejtély a barátságokat – és az ellenségekeket – a... több»

Bemutató: július 26. / A Netflix leghosszabb ideje futó spanyolországi fikciós sorozata új történeteket oszt meg a Las Encinas folyosóiról, ezúttal Daniel Barone, Ginesta Guindal, Jota Linares és Elena Trapé rendezésében. A nyolcadik évadot Carlos Montero és Jaime Vaca készítette, és olyan új arcokat üdvözölhetünk benne, mint Ane Rot (Gyilkos könyvklub), Nuno Gallego (UPA Next), valamint visszatér Mina el Hammani, aki újra Nadia szerepébe bújik.  
#1

NA Goyo  (2024)

dráma | romantikus

Netflix (2024.08.05.)

Egy fiatal autista múzeumi idegenvezető szigorú rutin szerint él, mígnem beleszeret munkatársába, és új, intenzív érzelmek örvényével kell szembenéznie. több»

Bemutató: július 5. / Az argentin sorozatban Goyo, az autizmus spektrumon élő Van Gogh-rajongó életét ismerhetjük meg. Goyo idegenvezetőként dolgozik a Buenos Aires-i Museo Nacional de Bellas Artes-ban. Rendezett rutinját megzavarja, amikor belezúg Eva-ba, a múzeum új biztonsági őrébe. Goyo és Eva váratlan találkozása lehetővé teszi mindkettőjük számára, hogy felfedezzék a szeretés és a szeretve levés új módjait.