Jamie Foxx rövid részletet osztott meg a történtekről, amelyek miatt tavaly egy forgatásról egyenesen kórházba  kellett őt szállítani.

Az eset 2023 áprilisában egy komolyabb fejfájással kezdődött, és amely végül odáig súlyosbodott, hogy Foxx 20 napra elvesztette az eszméletét, erről az időszakról pedig egyáltalán nincsenek is emlékei.

“Kértem egy fejfájás csillapítót, majd húsz napra teljesen ki voltam ütve. Nem emlékszem semmire. Azt mondták nekem, miután magamhoz tértem, hogy Atlantában vagyok, hogy a nővérem és a lányom elvittek az első orvoshoz. Ők adtak nekem egy kortizon injekciót” - mondta a színész a People magazinnak adott interjúban.

Az orvosok később közölték Foxx-szal, hogy komoly problémáról van szó, amelyet viszont továbbra sem kívánt részletezni a nyilvánosság előtt. Foxx állapotáról elsőként lánya, Corrine számolt be az Instagramon. Corrine akkor elmondta, hogy orvosi komplikáció lépett fel, és a gyors cselekvésnek és a nagyszerű ellátásnak köszönhetően már a gyógyulás útjára lépett. 

Az eset a Netflix Back in Action című akcióvígjátékának atlantai forgatásán történt. A színész a felépülését követően nem osztott meg konkrét részleteket a vészhelyzetről, de a közösségi médiában kifejezte, hogy olyasmin ment keresztül, amire nem számított, és nem akarta, hogy a rajongók ilyen állapotban lássák.