Idén tavasszal tarolt a mozikban Wes Ball rendezésében készült A majmok bolygója: A birodalom, hamarosan pedig digitálisan is elérhetővé válik a produkció.

A legfrissebb értesülések szerint ugyanis a film nemzetközi forgalmazásban 4K UHD, Blu-ray és DVD formátumban augusztus 27-től, digitálisan pedig már július 9-től elérhető lesz. Bár egyelőre nem tudható, hogy a VOD formátumban mikor lesz elérhető Magyarországon is, ugyanakkor általában a hazai forgalmazásra sem kell sokat várni.

A 20th Century Studios hivatalos sajtóközleménye szerint a 4K UHD-n lesz a filmnek egy olyan változata, amely lehetővé teszi, hogy a nézők a színészek alakításait befejezetlen effektekkel is megtekinthessék.

“A rajongók a 4K UHD kiadáson még mélyebbre merülhetnek a franchise-ban az Inside the Lens: The Raw Cut című teljes hosszúságú alternatív vágással, amely a film végleges vágása és a befejezetlen VFX-ekkel ellátott változat osztott képernyős összehasonlítását tartalmazza, Wes Ball rendező, Dan Zimmerman vágó és Erik Winquist VFX-felügyelő opcionális audiokommentárjával. Az eddig soha nem látott alternatív vágás egyedülálló lehetőséget nyújt a rajongóknak, hogy láthassák a színészek alakítását, mielőtt a vizuális effektek elkészültek volna” - olvasható a stúdió közleményében.

akció | kaland | sci-fi

Sok évvel a legutóbbi események után számos majomtársadalom alakult ki az oázisban, ahová Caesar vezette társait. Eközben az emberek rejtőzködve élnek. A majomklánok egy... több»