Netflix heti TOP10: Az új akciófilmet lehetetlen kirobbantani az élről (május 15-21)

Szerda van, ideje újra megnézni, mik taroltak az elmúlt héten a Netflixen! Már megszokhattátok, hogy egy összesített tízes listát készítünk nektek a legnézettebb sorozatokról és filmekről, ahol megmutatjuk, hogy hány millió órányi időt töltöttek e műsorok előtt az előfizetők. Illetve azt is, hogy hány hete szerepelnek a top tízes listákon.

Immár második hete ül megingathatatlanul a nézettségi toplista trónján Jennifer Lopez egyébként kritikusok és nézők által is eléggé lehúzott akciófilmje, az Anya. Mögé a második helyre természetesen a Sarolta királyné - Egy Bridgerton-történet futott be, míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokára ezúttal a Puszi: Kitty állhatott fel.

A negyedik helyen a koreai akciósorozat, A kézbesítő ért oda, már jócskán lemaradva dobogósoktól. Tőle viszont épp csak egy hajszálnyival lett gyengébb az ötödik helyen befutó A csend rabságában. A hatodik pedig a Hűséges barátnők mozi lett.

A hetedik helyre ezúttal a Firefly Lane – Szentjánosbogár lányok - 2. évad ért oda, a nyolcadikra pedig a Cha doktornő. A kilencedik helyen egy régóta futó sorozat, a Hollywoodi ingatlanosok immár hatodik évada végezett. Az utolsó helyre pedig a népszerű bunyós történetét elmesélő doku-sorozat, a McGregor örök futott be.

#10

70 McGregor örök  (2023)

(1)

dokumentum | sportfilm

Netflix

Ez a dokumentumfilm-sorozat bemutatja Conor McGregor, az UFC bajnoka pályafutásának legfontosabb állomásait, közben betekintést nyújt az ellentmondásos szupersztár életébe. több»


Szereplők: Conor McGregor
20 850 000 órányi nézettség, 1 hete a listán.
#9

Netflix

Az The Oppenheim Group Los Angeles egyik legelitebb ingatlanértékesítő vállalkozása. Az ott dolgozó csapat életét azonban teljesen felforgatja egy új ügynök érkezése. több»

22 780 000 órányi nézettség, 1 hete a listán
#8

romantikus

Netflix

A történet egy diplomás orvosról szól, aki háziasszony lett, de úgy döntött, hogy visszatér az orvosi pályára, és egy orvos férjről, aki tökéletes kettős életet folytat.... több»

23 130 000 órányi nézettség, 4 hete a listán.
#7

dráma | romantikus

Netflix

Mi vethetett véget Tully és Kate harmincéves barátságának? A választ ebben az évadban megtudjuk - de előbb Kate megküzd Johnny szerencsétlenül végződött iraki útjának... több»

23 140 000 órányi nézettség, 9 hete a listán.
#6

thriller

Netflix

A legjobb barátnők, Bodil és Isabel, akik látszólag boldog házasságokban élnek, egymás alibijét felhasználva titkos viszonyokba keverednek. De amikor Isabelt megölik, amikor... több»

29 060 000 órányi nézettség, 1 hete a listán.
#5

dráma | krimi | misztikus

Netflix

Sergio nem beszélt azóta a nap óta, amikor megölte a szüleit. Hat évvel később egy tinilány lehet a kulcs a teljes történet feltárásához. több»

35 100 000 órányi nézettség, 1 hete alistán.
#4

71 A kézbesítő  (2023)

(9)

akció | kaland | sci-fi

Netflix

2071-ben az erősen szennyezett világban az emberek már csak a magasan képzett kézbesítőkben, a Fekete Lovagokban bízhatnak. A történet egy ilyen legendás kézbesítőről szól,... több»

35 110 000 órányi nézettség, 2 hete a listán.
#3

65 Puszi: Kitty  (2023)

(3)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

A Covey nővérek közül a legfiatalabb, Kitty az igaz szerelmet keresi távol az ottonától, miközben megpróbált többet megtudni édesanyjáról. több»

72 080 000 órányi nézettség, 1 hete a listán.
#2

dráma | életrajzi | történelmi

Netflix

A Bridgerton előzménye Charlotte királynő felemelkedése és hatalomra jutása köré épül, és azt meséli el, hogy a fiatal királynő és György király házassága hogyan alakult... több»

82 390 000 órányi nézettség, 3 hete a listán.
#1

62 Anya  (2023)

(16) (6)

akció | thriller

Netflix

Miközben veszélyes támadói elől menekül, egy bérgyilkosnő előbújik rejtekhelyéről, hogy megvédje lányát, akit korábban elhagyott. több»

94 420 000 órányi nézettség, 2 hete a listán.