Ocean's 8 - Az évszázad átverése készülődik az új előzetesben

Mindenki megnyugodhat, az Ocean's eleven - Tripla vagy semmi  spin-offja nem fog a Szellemirtók sorsára jutni. Baromi ütősnek ígérkezik az új Ocean's-mozi.

Sokat kellett várni az első beharangozó óta, de végre befutott a júniusban érkező Ocean's 8  legújabb előzetese, melyben az évszázad átverésére készül Danny Ocean húga és csapata.  

Ami a hivatalos szinopszist illeti, Danny Ocean nagy volt, de nem elég nagy. Háromszor is összegyűjtötte kora legmenőbb bűnözőit, és nagy zsákmánnyal távozott… de van, aki még nála is ravaszabb, bátrabb és vonzóbb: a húga, Debbie. Az Ocean’s-filmek szintet lépnek: az eddigi humor és izgalom most korunk legjobb, legismertebb, legszexibb színésznőinek előadásában kel új életre, miközben azért a férfiak is elég menők: a film egyben Zayn Malik színészi debütálása is. 

A rendezői széket Az éhezők viadala direktora, Gary Ross foglalhatja el, míg a produceri teendőket az Ocean's trilógia rendezője, Steven Soderbergh és George Clooney látnák el.

A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Sandra BullockMatt DamonAnne HathawayCate BlanchettHelena Bonham CarterKatie Holmes és Olivia Munn.

 Az Ocean's 8 - Az évszázad átverése 2018. júniusától a mozikban.