Streaming szemle: 6 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (február 20-26.)

A soron következő listában összegyűjtöttünk különböző premiereket a hazánkban elérhető streamingszolgáltatók kínálatából, amelyekre a következő napokban készülhetünk. Olyan nevekkel találkozhatunk a héten, mint Eva Green, Vincent Cassel, Anthony Mackie és Maika Monroe - csak hogy néhány sztárt említsünk a sok közül. Minden film és sorozat egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz azonban előfizetés szükséges a szolgáltatóknál.

#6

dokumentum

HBO Max

A tárgyalás belső története, amely világszerte lenyűgözte a közönséget. A dokumentumfilm Depp ügyvédeinek, valamint az ügyhöz közel álló jogi szakértők bevonásával... több»

Rendező: Matthew Ramsden
Szereplők: Johnny Depp, Amber Heard
A kétrészes dokusorozatban újabb részletekre derül fény Johnny Depp és Amber Heard perével kapcsolatban. Ez alkalommal az Egyesült Államokban zajlott bírósági ügyek kerülnek górcső alá, interjúk és archív felvételek segítségével pillanthatunk be az ügy kulisszái mögé.
#5

dráma

Disney+

Egy 14 éves fiú egy karizmatikus kívülállóhoz fordul segítségért, miután megverték. Miles Warren rendező elsöprő erejű játékfilmes debütálása, amely apákról,... több»

A bajkeverő egy amerikai drámafilm, amelyet Miles Warren és Ben Medina írt, a főszerepekben pedig Trevante Rhodes, Shamier Anderson, Jalyn Hall és Shinelle Azoroh látható. A történet főszereplője egy fiatal srác, aki egy karizmatikus férfihez fordul, miután erőszak áldozata lesz.
#4

67 A tanácsadó  (2023)

(3)

vígjáték

Amazon Prime Video

A munkavállaló és a főnök közötti kapcsolatot követhetjük nyomon, és hogy meddig mennek el az előrejutásért és a túlélésért. több»

A The Consultant című sorozat egy Tony Basgallop által készített fekete humorú komédia és thriller, amely Bentley Little azonos című regénye alapján készült. A történet röviden: Mr. Patoff, egy titokzatos tanácsadó a CompWare megmentésére érkezik, miután egy prominens üzlet meghiúsul, és látszólag ő kezdi irányítani a céget. A produkció egyik főszereplője Christoph Waltz.
#3

családi | kaland | vígjáték

Netflix

Amikor kiderül, hogy egy Ernest nevű szellem kísérti új otthonukat, Kevin családja egyik napról a másikra a közösségi média szenzációjává válik. De amikor Kevin és Ernest... több»

A filmet eredetileg 2022-ben szerették volna bemutatni, de végül 2023-ra tolódott a premier dátuma. A rendezői széket Christopher B. Landon foglalta el. A film szinopszisa szerint Kevin és családja az otthonukban kísértő szellem után nyomoznak, eközben pedig a közösségi média sztárjaivá válnak. Azonban Kevin és a szellem közös múlttal rendelkeznek, ami a CIA érdeklődését is felkelti. A film főszereplői David Harbour, Anthony Mackie és Jennifer Coolidge.
#2

61 Valaki figyel  (2022)

(7) (5)

dráma | horror | thriller

Telekom TVGO

Egy fiatal nő új lakásba költözik vőlegényével, de az az érzés gyötri, hogy egy láthatatlan megfigyelő üldözi őt a szomszédos épületből. több»

A Watcher egy pszichológiai thriller, amelyet Chloe Okuno írt és rendezett, és amely Zack Ford eredeti forgatókönyve alapján készült. A film főszereplői Maika Monroe, Karl Glusman és Burn Gorman. Az amerikai házaspár, Julia és Francis Bukarestbe költözik, és egy olyan bérházat szemelnek ki, amelynek nagy ablakai vannak. Julia észrevesz egy férfit, aki a szemközti épület ablakában tűnik fel. Míg Francis hosszú órákat dolgozik, Juliát egyre jobban idegesíti az ablakban álló férfi, aki naponta figyeli őt.
#1

75 Együttműködés  (2023)

(3)

thriller

Apple TV+

Egy nagy tétekkel teli, kortárs thriller, amely azt vizsgálja, hogy a múltunk hibái hogyan képesek elpusztítani a jövőnket. több»

Az Apple TV+ kínálatába érkező kémthriller két sztárral fűszerezve - Eva Green és Vincent Cassel olyan ügynököket alakítanak, akik szembenéznek múltjukkal, ami tönkreteheti a jövőjüket.