Újdonságok a Netflixen: 5 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (július 1-7)

Javában tombol a nyár, és bár a jelenlegi időszakban a legtöbben inkább a sütkérezést és kirándulásokat részesítik előnyben, a Netflix felkészült, hogy az otthon töltött délutánok és esték se teljenek unalmasan. Dokumentumfilm, animáció, dráma és akció is várja a nézőket, többek között Eddie Murphy is visszatér képernyőinkre egy rég nem látott karakter bőrébe bújva a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley-ban. A listánkban a Netflix eredeti tartalmaira összpontosítottunk, természetesen ez nem minden, a teljes kínálatot itt találjátok. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges a Netflixnél.

#5

dokumentum | krimi

Netflix (2024.07.03.)

Jonathan Meijer egy holland youtuber, akit azzal vádolnak, hogy több mint 500 gyermeket nemzett, és világszerte becsapta az embereket. több»

Rendező: Josh Allott
A dokumentumfilm egy holland csaló, Jonathan Meijer izgalmas történetét tárja fel, akit azzal vádolnak, hogy a világot járva tömegesen vert át anyákat, hogy gyerekeket szüljenek neki. A háromrészes sorozat a termékenységi ipar sötét világát vizsgálja, és feltárja, hogy a globális szabályozás hiánya miatt egyes nemzetközi termékenységi klinikák továbbra is lehetővé teszik a névtelen adományozást.
#4

NA SPRINT  (2024)

dokumentum | sportfilm

Netflix (2024.07.02.)

Nyomon követhetjük a sportolókat a világ minden tájáról, és elmerülhetünk azoknak a csúcssportolóknak az elméjében, akik azért gyakorolnak, hogy a világ leggyorsabb... több»

A sorozat a világ minden tájáról érkező sportolókat követve mélyen belemerül azoknak az elit versenyzőknek a lelkébe, akik azért edzenek, hogy a világ leggyorsabb emberei legyenek. Exkluzív betekintést nyerhetünk a kulisszák mögé, a nagy tétbe és a sprinterek mentális keménységébe, akik egész életüket annak szentelik, hogy rekordidő alatt érjenek célba, ahol a másodperc tört részein múlik jövőjük.
#3

NA Goyo  (2024)

dráma | romantikus

Netflix (2024.08.05.)

Egy fiatal autista múzeumi idegenvezető szigorú rutin szerint él, mígnem beleszeret munkatársába, és új, intenzív érzelmek örvényével kell szembenéznie. több»

Goyo, az autista spektrumon élő Van Gogh-rajongó, idegenvezetőként dolgozik a Buenos Aires-i Museo Nacional de Bellas Artes-ban. Rendezett rutinját megzavarja, amikor belezúg Eva-ba, a múzeum új biztonsági őrébe. A házasságával kapcsolatos problémák miatt kiábrándult a szerelemből - és néha elveszíti a hitét önmagában. Goyo és Eva váratlan találkozása lehetővé teszi mindkettőjük számára, hogy felfedezzék a szeretet erejét.
#2

animáció | dráma | kaland

Egy képzeletbeli barátnak vissza kell térnie a teremtőjéhez, mielőtt elfelejtené őt, vagy elfogná egy gonosz ember, aki látja a képzeletbeli barátokat. több»

A Ponoc Stúdió műve az emberiesség és a kreativitás mélységeit mutatja be a fiatal Amanda és képzeletbeli társa, Rudger szemszögéből. Ám amikor Rudger hirtelen egyedül érkezik a városba, ahol az elfeledett Képzeletbeliek élnek és munkát találnak, rejtélyes fenyegetéssel találja szembe magát.
#1

akció | krimi | thriller | vígjáték

Axel Foley nyomozó (Eddie Murphy) ismét Beverly Hillsben járőrözik. Miután lánya (Taylour Paige) életét veszély fenyegeti, a lány (Taylour Paige) és Foley új társával (Joseph... több»

Axel Foley nyomozó (Eddie Murphy) ismét Beverly Hillsben járőrözik. Miután lánya életét veszély fenyegeti, a lány (Taylour Paige) és Foley új társával (Joseph Gordon-Levitt), valamint régi cimboráival, Billy Rosewooddal (Judge Reinhold) és John Taggarttal (John Ashton) összefognak, hogy felpörgessék a feszültséget és leleplezzenek egy összeesküvést.