Yeong-su Oh, a koreai színész, aki nemrég Golden Globe-ot nyert a Nyerd meg az életed című sorozatban nyújtott alakításáért, most azonban szexuális zaklatással kapcsolatos vádakkal kell szembenéznie.

A Szöulhoz közeli Szuwonban működő ügyészség hozta nyilvánosságra nyilvánosságra, hogy egy nappal korábban vádat emeltek Oh Yeong-su színésszel szemben, amelyek alapján még 2017-ben fogdosott egy nőt.

Az állítólagos áldozat tavaly decemberben tett feljelentést Oh ellen. A hatóságok áprilisban lezárták az ügyet, de az áldozat kérésére újra megnyitották, a színész tagadja és elutasítja a vádakat.

“Csak fogtam a kezét, hogy vezessem a tó körül. Bocsánatot kértem, mert az illető hölgy azt mondta, hogy nem csinál belőle felhajtást, de ez nem jelenti azt, hogy elismerem a vádakat” - olvasható a színész által kiadott nyilatkozatban.

Az ügyészség a továbbiakban azt is közölte, hogy amíg tart az eljárás, addig a koreai kulturális minisztérium visszavonta azt a reklámot, amelyben Oh szerepel. A Netflix egyelőre nem reagált a hírrel kapcsolatban.

akció | dráma | kaland | misztikus | thriller

Ketten jelentkeznek egy titokzatos túlélőjátékba, aminek a fődíja 40 millió dollár. Viszont nem is sejtik, milyen magas a tét. több»