Végre itt a Deadpool és Rozsomák új előzetese!

A tegnapi kedvcsináló és poszter után már tudni lehetett, hogy végre jön a Deadpool & Rozsomák friss előzetese, és szerencsére nem kellett csalódnunk.

Sok ideje várják már a rajongók, de most végre befutott az Deadpool & Rozsomák legújabb trailere, ami valószínűleg sokak szívét meg fogja dobogtatni. Nem csak azért, mert Hugh Jackman visszatér Rozsomák szerepében, hanem azért is, mert ez a Marvel-film már most nagyon másnak tűnik, mint amit a stúdiótól megszokhattunk, de nem is számítuttunk másra a rendezőtől, mint egy ütős, szókimondó és meglehetősen eredeti akciófilmre.

A filmet Shawn Levy (Stranger Things, Éjszaka a múzeumban) rendezi, a főbb szerepekben pedig olyan színészeket láthatunk majd, mint Hugh JackmanRyan ReynoldsPatrick StewartJennifer GarnerMorena BaccarinAaron Stanford és Matthew Macfadyen.

Jó hír, hogy már nem is kell sokat várnunk a premierre, mely július 25-én lesz esedékes a hazai mozikban. Addig is az első előzetest idelent tudjátok megnézni.

akció | sci-fi | vígjáték

A Deadpool franchise harmadik része, melyben a közönségkedvenc karakter mellett visszatér Rozsomák szerepében Hugh Jackman. több»