Filmek

Legjobb filmek 2015-től

Saját filmes lista készítése
I Feel Fine
#32321

NA I Feel Fine  (2016)

dráma

1980, Glasgow. A kamasz, drogtól zavarodott elméjű Johnny White alatt megrezeg a léc, amikor a hatóságok egy olyan bűneset elkövetésével vádolják meg, melyben nem bűnös. Egy... több»

A Bermuda-háromszög cápái
#32322

dokumentum

A „Bermuda-háromszög” név hallatán leginkább furcsa, megmagyarázhatatlan balesetek és nyomtalanul eltűnt hajók és repülőgépek jutnak az eszünkbe. Pedig egy további, legalább... több»

Visszatérés a Cápa-szigetre
#32323

dokumentum

A cápakutató dr. Craig O'Connell a réunioni CRA cápavédelmi program szakembereivel közösen a korábbi paradicsomi szigetet fenyegető válsághelyzet okait vizsgálja. több»

Stílusom a lakásom
#32324

valóságshow

Üdvözöljük! Kérem, fáradjon be Észak-Amerika legfényűzőbb, legkáprázatosabb és minden bizonnyal legstílusosabb otthonaiba! Ezen egyedi tervezésű lakások a tulajdonosaik igényei... több»

Az inka lázadás csontvázai
#32325

dokumentum

Miként zajlottak az Inka Birodalom végnapjai? Hogyan, milyen fegyverekkel győzték le az őslakos indiánokat a hódító spanyolok? És milyen körülmények között esett az első lőtt seb... több»

#32326

A sakkvilágbajnok Garry Kasparov képtelenségnek tartja, hogy a női sakkozók valaha is egy szinten lesznek a férfi nagymesterekkel, de nem tudja, hogy megszülettek Budapesten a Polgár... több»

#32327

dráma | horror | sci-fi

Egy évvel ezelőtt egy nő beleszeretett egy emberbe a csillagokon túlról. A szerelmükből pedig egy gyerek született. Küldetésük miatt, hogy egy napon egyesítik a világaikat, a... több»

#32328

dráma

Filmio | Telekom TVGO

A félelmet nem ismerő fiatal bába, Christine egyezséget köt az ördöggel, hogy megmentse faluját a német lovagok brutális terrorjától. Amikor azonban az ördög pókokat szabadít a... több»

Oz birodalmában
#32329

animáció

Az ötéves Kate és kedvenc plüssnyuszija, Mim-Mim különleges utazásra repít el minket: Oz káprázatos birodalmáig meg se állunk!     több»

Bikacápák támadása
#32330

dokumentum

A bikacápát a tudósok korábban „csak” a harmadik legveszélyesebb cápafajként tartották számon a fehér cápa és a tigriscápa mögött – a klímaváltozás eredményeként azonban... több»

Marslakó a Tündér utcából - Temesi Ferenc portré
#32331

életrajzi

A szülővárosról, a gyermek- és ifjúkorról őrzött boldog és fájdalmas emlékeket az édesanya halála után végérvényesen felnőtté vált író a szegedi szülői házban eleveníti... több»

Rendező: Mispál Attila

HighLife
#32332

NA HighLife  (2016)

Bevállalós maradok a kamera előtt, még a cirkuszi kötélre is felkúszom a művész után, hogy megtudjam, megéri-e vállalni a veszélyt a sok pénzért ? mondja Kovács Dóra, az RTL... több»

Anya, a gyerekemet várod!
#32333

vígjáték

A negyvenes évei végén járó Lola egy rockbanda énekesnője, és tulajdonképpen egyáltalán nem vágyik tartós kapcsolatra, gyerekre pedig végképp nem, saját lányával, Marie-val sincs... több»

Rendező: Florian Knittel

Űrrepülőgép-program: Győzelem és tragédia
#32334

dokumentum

A NASA mérnökei az 1960-as évek végén azzal a céllal vágtak bele a Space Shuttle program kidolgozásába, hogy egy minden korábbinál hatékonyabb és biztonságosabb eszközt alkossanak... több»

A kengurukirály
#32335

dokumentum

Ausztrália kiégett középső vidékein nemcsak az emberek, de a kenguruk is alaposan megszenvedik a természet ostorcsapásait. Ráadásul az itt élő erszényeseknek az egyre gyakoribb... több»

Indonézia 4 arca - Toraja
#32336

dokumentum

Egyetlen biztos dolog van az életben, a halál. Nincs ez máshogy Indonézia egyik ősi népcsoportjánál a Torajáknál sem, akiknek első hallásra kissé durva, már-már érthetetlen... több»

#32337

dokumentum

A rövidfilm a szudáni életet mutatja be a háborúval a háttérben.

#32338

akció | dokumentum | dráma | kaland

A történet öt halászról szól, akik próbálnak a munkájukból megélni a szigorodó törvényi feltételek, a magas költségek és az olcsóbb élelmiszerek versenye szorításában. több»

Rendező: Mischa Hedges

Nagymacskakirálynők
#32339

dokumentum

Az anyák dolga mindig nehéz – nagymacskaanyáké pedig még az átlagosnál is nehezebb. A színes összeállítás több ikonikus faj nőstényeinek az életébe is bepillantást enged. több»

#32340

dokumentum

Hét történet a halálos bűnökről és az erényekről.

Rendező: Majda Sirca