Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
Magyar bajusz
#38241

dokumentum | vígjáték

Tíz éve német nyeri a magyar bajusz kategóriát a Bajusz Európa Bajnokságon! A magyarok elindulnak, hogy megmutassák, milyen is az igazi magyar bajusz, és megszerezzék a trófeát. Mert... több»

Rendező: Lakos Nóra

#38242

dokumentum

I. Jakab angol király paranoiás volt: meg volt győződve róla, hogy léteznek boszorkányok, sőt nemcsak hogy léteznek, de egyenesen az életére törnek. Ezért átfogó hadjáratot... több»

#38243

NA Valerie  (2017)

dráma | thriller

John Miller elhagyja a családját, hogy beteljesítse az álmait, de 18 év után semmit sem tud felmutatni. Közben a már felnőtt lánya is bekopogtat az ajtón, hogy segítséget kérjen. több»

Z
#38244

NA Z  (2018)

akció | kaland

A nyugati határ ismét felállt és a múlthoz hasonlóan, most is egy hős lesz az, aki igazságot szolgáltat a nép számára. több»

#38245

akció | fantasy | kaland

A Sötét Lovas legendája nemzedékről nemzedékre maradt fenn. Mielőtt még a legenda megszületett volna, Dark Rider egy átlagos férfi volt. Egy nap arra ébredt, hogy mellette fekszik egy... több»

Love in a Day
#38246

dráma

Három szerelmespár visszavonul a társadalom elől, hogy magányukban újragondolják kapcsolatukat. Mindegyikük olyan nehézségekkel küszködnek, amelyek a többiek számára egészen... több»

Untitled Thriller from Travis Z
#38247

horror | thriller

A film története szerint egy fiatal pár egy elszigetelt téli lakba utazik, hogy itt várják gyermekük születését, csakhogy egy szörnű baleset és a heves havazás igencsak megnehezíti... több»

Party of the Century
#38248

dráma | romantikus

Egy középosztálybeli felvonókezelő és egy naiv nő romantikus kalandba keveredik egymással. több»

#38249

NA Ando Drom  (2021)

dráma

A Császi Ádám rendezésében készülő dráma társadalmi látlelet nyújt azokról a romákról, akiknek periférikus élethelyzetük ellenére sikerült bebizonyítaniuk, hogy az élet... több»

Rendező: Császi Ádám

#38250

horror

Két elszánt harcos jelentkezik életük legnagyobb kihívására, azt viszont nem tudják, hogy a ringben zombikkal kell megküzdeniük.

Crève coeur
#38251

Egy kelet-franciaországi kisváros külterületén áll egy ház, amelyben négy férfi él. Az egyikük teljesen apatikussá válik, szobáról szobára vándorol.

#38252

krimi | thriller

Sam és családja egy rosszindulatú nyomozó célpontjává válik. A támadások egyre gyakoribbak lesznek, mindeközben azonban sötét titkok kerülnek a felszínre.

The Lord of the Rings: Gollum
#38253

akció | kaland

A Deadalic Entertainment akció-kalandjátéka.     több»

Blackout
#38254

akció

A náci Németországban a nyomozók próbálnak S-Bahn nyomára bukkanni, aki nőket támad meg, megerőszakolja, majd megöli őket.      több»

#38255

Három összetartó fivér édesanyjuk temetésén szembesül azzal, hogy egyikük törvényen kívüli gyermek, akinek az apja egy náci SS tiszt. A gond csak az, hogy nem tudják melyikük a... több»

Devil
#38256

NA Devil  (2016)

dráma | misztikus | thriller

Egy német tizenéves fiút a tengerentúlra küldenek, hogy kémkedjen az amerikaiak után a II. világháború idején. több»

Rendező: Dennis Gansel

Szereplők: Veronica Ferres

Amikor az időjárás megőrül
#38257

dokumentum

Az Amikor az időjárás megőrül című dokumentumfilm az ENSZ 2015-ben összehívott, a klímaváltozás okait, ill. a problémára elkészült megoldási tervek ismertetését megcélzó... több»

Keresztény farsang Nino Machaidzéval (Opera)
#38258

zenés

Első ízben lépett fel Magyarországon a világhírű grúz szoprán, Nino Machaidze 2020. február 22-én, az Opera ünnepi műsorának sztárvendégeként. Az évente megrendezett tematikus... több»

#38259

NA Pepel  (2013)

dráma | thriller

Szovjetunió, 1938. Egy vonatfülkében találkozik a tolvaj Szenyka Pepel és a Vörös Hadsereg századosa, Igor Petrov, akit letartóztatás fenyeget. A vöröskatona előtt váratlan... több»

Az aranylány
#38260

dokumentum

Andreea Răducan 17 évesen a Sydney-i olimpián szerzett bajnoki címet női tornában, ám doppingolás miatt megfosztották az aranyérmétől. 15 évvel később Andreea még midig azért... több»