Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#38261

dokumentum

Egy orosz rock and roll banda sokat turnézott országszerte, mígnem egyszer lehetőség adódott a nyugati szereplésre is. több»

Afrikában születtek: Túlélni a gyerekkort
#38262

dokumentum

Az újszülött ragadozók éppen olyan sérülékenyek a vadonban, mint növényevő társaik. A családjuk feladata megvédeni őket, és megtanítani nekik a szavannán való életben maradás... több»

#38263

családi

A Fitt Mánia segít a fogyókúrázóknak, átalakulni vágyóknak épp úgy, mint azoknak, akik már régóta a sport szerelmesei. A műsorvezetők - Csipak Emese és Faragó Melinda -... több»

#38264

dráma | romantikus

A városházán dolgozó fiatal Ayane-t leginkább a baracktermesztés érdekli. Egy néhai bátyja által nemesített új fajtát is regisztráltatni szeretne; tervéhez próbál segítséget... több»

Lilly csodálatos világa! – Lilly a hős városi hajós
#38265

animáció

Fürdőkádi hajócsata következtében Lilly játékhajója léket kap. Lilly a sarki hajóboltban döbben rá, hogy kevés a pénze egy újra, ezért a munkaközvetítő irodába veszi az... több»

Rendező: Pál Balázs

Bear Grylls a cápák ellen
#38266

dokumentum

Bear Grylls túlélt már számos szélsőséges helyzetet. Mi történik, ha cápákkal kerül szembe, akik a hazai pálya előnyeit élvezik? több»

Beatles vagy Stones?
#38267

dokumentum

A 60-as években a tömegkultúrába berobbanó két történelmi zenekart, a Beatlest és a Rolling Stonest már a kezdetektől fogva jófiúk-rosszfiúk kategóriába sorolták a zenekedvelők... több»

Óceáni fehérfoltú - A hajóroncs cápája
#38268

dokumentum

Csak néhány fehéruszonyú bolyong ma a nyílt óceánban a felső vízoszlop sivár ürességében vadászva; Yannis Papastamatiou professzor kideríti, hogyan maradnak életben ezek a nagy... több»

#38269

rövidfilm

Egy furcsa fantasy történet a Tűzgyűrű írójától. több»

Történelem-konyha Budayval
#38271

dokumentum

Történelem és gasztronómia. több»

Művészet és gasztronómia - A lascaux-i barlangrajzok és a környék ínyencségei
#38272

dokumentum

Amikor a cro-magnoni ember időszámításunk kezdete előtt 17 000 évvel lefestette az őt körülvevő állatokat, valójában a Művészet első ecsetvonásait húzta meg. Többféle festéket... több»

Honnan járják, honnan hozták? Az erdélyi Széken jártunk
#38273

dokumentum

Novák Ferenc „Tata” koreográfus és Korniss Péter fotóművész több mint 50 esztendeje kutatja az erdélyi Szék ezeréves hagyományait. A 2018-as Birtalan-napra látogatva emlékeztek a... több»

#38274

NA God  (2016)

családi | dokumentum | dráma

A rendező egy, a Sao Paulo perifériáján élő anya és fia sorsát követi nyomon.

Rendező: Vinícius Silva

Üzenet a palackban, avagy a PET Kalózok hivatalos története
#38275

dokumentum

Több mint 18 tonna hulladék kitermelése a folyóból, 47 PET hajó megépítése, több tucat hulladékhegy feltérképezése és letermelése, több száz folyamkilométer megtétele a... több»

A sólyom röpte
#38276

dokumentum

1944-ben a miskolci náciellenes fegyveres ellenállás, a MOKAN Komité komoly gondokat okozott a náci hadvezetésnek. A Komité harcosából lett közrendőr Kopácsi Sándor, aki 1952-ben már... több»

Rendező: Bánki Iván

#38277

dokumentum

A dokumentumfilm az 1949-es Magyarországra látogat el. Ebben az időben Rákosi Mátyás volt az ország vezetője, aki szovjet nyomásra a XX. század legnagyobb kirakatperének... több»

Rendező: Novák Tamás

Szereplők: Kálid Artúr

#38278

dráma

A film az emberkereskedelem áldozatává vált Ameena sorsát követi nyomon. A történet valós alapokon nyugszik. több»

Acid
#38279

NA Acid  (2018)

animáció

Az ACID nevű zenekar a világ legnépszerűbb együttese. De nem akármelyik világé, hanem a robotoké, akik élnek-halnak a gépzenéért. A háromtagú robotbanda megjárja a csúcsot és a... több»

#38280

vígjáték

Madeát a bíróság közmunkára ítéli, akinek eltökélt szándéka, hogy Bam nénikéjével és Joe bácsikájával megpróbálja megmenteni a Moms Mabley ifjúsági központot a... több»