Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
Provincia
#39621

NA Provincia  (2014)

dráma | rövidfilm

A 20 perces alkotás egy áruszállító sofőrről, Ottóról szól, akinek az autója lerobban egy vidéki állomáson, így véletlenül egy ókori római település régészeti ásatására... több»

Pirate's Passage
#39622

animáció | fantasy

Az új-skóciai Grey Rocksban élő fiatal fiú egy képzeletbeli kalóztól kér segítséget, hogy elmenekülhessen az iskolában őt vegzáló idősebb srácok elől. több»

Bite Radius
#39623

NA Bite Radius  (2016)

akció | rövidfilm

A film megtörtént eseményekre alapozva vizsgál egy gyilkossági ügyet.

Nyomozás egy ismeretlen hosszúszárnyú bálna után
#39624

dokumentum

2015-ben Kalifornia partjainál egy hosszúszárnyú bálna landolt egy fiatal pár kajakján. Szerencsére túlélték a "becsapódást". A pár egyik tagja, Tom Mustill dokumentumfilmes a... több»

Túlélők – egy lány Utoya-szigetről
#39625

dokumentum

A Norvégiában, Utoya-szigetén 2011. július 22-én elkövetett, terrorista lövöldözést túlélt lányról szól ez a történet, aki évekkel később a barátnőjével visszatér a tett... több»

#39626

dokumentum

Kivételes zenei egyéniségek, kivételes formációk és egyedi hangzások. A rock legendái Eric Claptontól és az Iron Maidentől egészen a U2-ig és az Aerosmith-ig. Népszerű szakemberek,... több»

Hitler vagyonának nyomában
#39627

dokumentum

Amikor 1945. tavaszán Adolf Hitler öngyilkos lett berlini bunkerében senki nem tudta, hogy írt-e végrendeletet, rendelkezett-e vagyonnal, és ha igen, felosztották-e azt a hozzá... több»

Az igazi Angry Birds
#39629

dokumentum

Az Angry Birds játékot minden gyerek ismeri, de léteznek a valóságban is „dühös madarak”? A madárvilágban dúl a harc a túlélésért, az élelemért és a védett fészekért. A... több»

Letters from Athens
#39630

dokumentum | életrajzi | romantikus | történelmi

A dokumentumfilm egy professzor és egy szépművészetet hallgató lány szerelmét meséli el, háttérben a nácik megszállta Görögországgal. több»

Rendező: Timon Koulmasis

#39631

animáció | dokumentum | musical

A film látványos betekintést nyújt az electronic dance music világába. több»

Az elfeledett szövetséges: Kína a 2. világháborúban
#39632

dokumentum

Ez a forradalmian új dokumentumfilm leleplezi, hogy a második világháború valójában 1937. július 7-én, Kínában kezdődött. A brutális második japán-kínai háború 1937-től 1945-ig... több»

#39633

thriller

Sal Di Pasqua adós maradt a maffiának, ezért meg kell ölnie Byron Bravót, a veszélyes bűnözőt. Sal azonban egyre inkább csodálni kezdi a férfit, így a meggyilkolása már nem is... több»

#39634

animáció | dokumentum | rövidfilm

Egy ghánai kis faluban a tanárnő szembesül azzal, hogy milyen nehéz dolog a tanítás, amikor a diákjai felfedezik a kerékpározás örömeit.

#39635

dráma | thriller

A film cselekménye valós és lelkiismeretlen drogkísérleteinek idején, az 1960-as évek elején játszódik, és Ford Strauss, a zseniális pszichiáter útját követi, akinek erkölcsi és... több»

Semmelweis arca
#39636

dokumentum

Vajon az anyák megmentője tényleg pszichiátriai beteg volt? Hogyan nézhetett volna ki, ha nem támadja meg a betegség? Fej- és arcrekonstrukció készült Semmelweis Ignác koponyája... több»

Tompa Mihály édes anyanyelve
#39637

dokumentum

2016-ban 25-ik alkalommal került megrendezésre a költő nevét viselő Országos Vers és Prózamondó verseny Rimaszombatban. A film beszámol az országos döntőbe való bejutás... több»

#39638

vígjáték

Claudine Mercier, kanadai színésznő előadása.

Szereplők: Claudine Mercier

#39639

horror

Alicia és a férje, Jason furcsa dolgokat kezdenek tapasztalni maguk körül. Nem tudják, mi okozhatja ezeket a jelenségeket, kísértetek vannak-e jelen, vagy valami családi átok sújtja-e... több»

A baglyok röpte
#39640

dokumentum

Az ismeretterjesztő filmből nagyon sok érdekes és hasznos információt tudhatunk meg a baglyokról, különös tekintettel az elhagyatott pajták, istállók sarkaiban vagy templomtornyokban... több»