Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#39741

NA BUMERang  (2020)

vígjáték

Egy gazdag gyógyszergyáros megszokta a parancsolást, de amikor a sors összehozza őt egy munkanélküli férfival, sok minden megváltozik.

Gál Sándor - Egyetlen idő - Portréfilm Gál Sándor író, költőről
#39742

életrajzi

A szlovákiai magyar költő, író, közíró, szerkesztő műveiben a történelem perifériájára szorított ember és a kisebbségi sorsban őrlődő (cseh)szlovákiai magyarság életét... több»

Rendező: Vizi Mária

The Hag
#39743

NA The Hag  (2017)

horror | rövidfilm | thriller

Emily a hajnali órákban arra ébred, hogy a lakásában egy démoni lény kezd kísérteni. A nő a túlélésért vívott küzdelemre kényszerül. több»

#39744

animáció

A Néhány szó nyolc perces színes, digitális ’kréta’ animációs film Fehér Béla ’mezitlábas’ novellája alapján készült Csáki László rendezésében. (filmhét) több»

#39745

dokumentum

Az 1910-es évek derekán a Janovics Jenő színházigazgató által vezetett kolozsvári filmgyár közel hetven filmet mutatott be a legismertebb magyar színészek és a legjobb rendezők,... több»

Rendező: Zágoni Bálint

#39746

NA Kingsway  (2017)

rövidfilm

A Kingsway Vancouver legnagyobb főútvonala - és mindenkinek az életében más szerepet tölt be.  több»

Rendező: Jeffery Chong

#39747

dokumentum | rövidfilm

A rövidfilm egy fáradhatatlan vállalkozót mutat be, aki megváltoztatta egy addig elhanyagolt üdülőváros arculatát. több»

Rendező: Jessica Congdon

Szereplők: Crista Luedtke

#39748

NA Galamsey  (2017)

dráma | rövidfilm

A rövidfilm illegálisan dolgozó afrikai aranybányászokat mutat be. több»

Fenségesen élni - Ferencz István építőművész
#39749

életrajzi

A portréfilmben megismerhetjük Ferencz István vízhez, természethez fűződő, életre szóló kapcsolatának jelentőségét és az épített környezeti értékek iránti mély tisztelettel... több»

Rendező: Bonta Zoltán

#39750

dokumentum | életrajzi

A dokumentumfilm arra keresi a választ, mi a közös azokban az alkotókban, akik akár nem a saját nyelvükön is képesek maradandót alkotni. több»

Vad India: A dzsungel királyai
#39751

dokumentum

India egy lenyűgözően sokszínű ország, ahol a Föld lakosságának mintegy ötöde tömörül. És ahol annyi a különleges és csodálatos állatfaj, mint kevés másik helyen a világon. több»

Ode to a Fuckboi
#39752

rövidfilm

A rövidfilm a női barátság szépségét ecseteli.

Rendező: Harry Lindley

Szereplők: Saabeah Theos, Jamie Korn

Tudós kutyák: Az X faktor
#39753

dokumentum

A kutyák ma már nem kizárólag szánt húznak, házat őriznek vagy nyájakat terelnek, az egészségügyben is lehet rájuk számítani: többek közt fel tudják ismerni a rákos betegeket,... több»

Alien Shadows
#39754

thriller

A film története szerint Mark és Sarah megérkezik a Bob Hope repülőtérre. Két héttel később kölcsönzött autójukat üresen találják Nevadában a hírhedt 51-es körzetben. Mark és... több»

#39755

NA Black Wings  (2012)

dokumentum | életrajzi | történelmi

A dokumentumfilm a második világháború alatt hősiesen helyt álló pilótákkal foglalkozik, akik amellett, hogy hazafiasságból repültek, magáért a repülésért, a... több»

#39756

dráma | vígjáték

Amikor Ben fia úgy dönt, hogy ezentúl lányként fog élni, Ben világa a feje tetejére áll, és a családjával való kapcsolata is komoly próbatétel elé kerül.

Rendező: Hüseyin Tabak

Szereplők: Florian David Fitz

Metalhead
#39757

NA Metalhead  (2018)

dráma

A film története szerint egy heavy metal dobos elveszíti a hallását, így kénytelen alkalmazkodni egy néma világhoz. több»

Hamlet
#39758

dráma | vígjáték

A „Hamlet” legújabb értelmezésében a címszereplőt apja szelleme kísérti. London elitjéből a városi földalattiba, a hindu templomokból a hajléktalanok sátorvárosaiba költözik.... több»

#39759

thriller

A film története szerint négy idegen jelentkezik egy programba, amely tudomásuk szerint a betegségük gyógymódját kutatja. A kísérletre egy régi rádióállomáson kerül sor, ahol arra... több»

#39760

NA Veszélyroham  (2021)

(1)

akció | rövidfilm | sci-fi

Franklin (Tóth Péter Attila) egy napon találkozik egy József nevű férfival (Kilián Tibor), aki különleges, ámde veszélyes feladattal bízza meg Franklint: ha bemegy a közeli erdőbe,... több»