Filmek

Legjobb filmek 1951-től 1960-ig

Saját filmes lista készítése
#70661

játékfilm

Ödön, a vállallatigazgató gáláns kalandba keveredik egyik beosztottjával egy hotelszobában. A szomszédos szobában rablók osztoznak a zsákmányon, Ödön a rendőrségre rohan, és... több»

Mária Terézia werk
#70662

western

A film bemutatja a Mária Terézia című film készítésének fontosabb pillanatait és kulcsfiguráit. több»

Posztónadrág
#70663

családi

Kazi Antal nagyszabású animációs filmjében egy nadrág hosszú útra indul. Kazi Antal nagyszabású animációs filmjében egy nadrág hosszú útra indul. Kazi Antal nagyszabású... több»

The White Sistas
#70664

dráma

Egy fiatal nő úgy dönt, hogy kolostorba vonul, miután elveszítette szerelmét. több»

Impromtu
#70665

NA Impromtu  (1991)

életrajzi | romantikus

Madame George Sand, az excentrikus írónő "hihetetlenül" feslett életet él: férfiruhában jár, és feldúl maga körül minden házasságot. Az emberek egy része menekül előle, mások... több»

Szellők szárnyán
#70666

zenés

Huszka Jenő négy operettjének - Mária főhadnagy, Bob herceg, Gül baba, Lili bárónő - legnagyobb slágerei hangzanak el a műsorban. Közreműködik: Bács Ferenc; Pászthy Júlia;... több»

Rendező: Apró Attila

Gusztáv türelmetlen
#70667

animáció

Gusztáv, a kopaszodó félnótás ezúttal vidéki rokonait látogatja meg, s türelmetlen a gazdaság tempójával szemben: nem bírja kivárni, amíg a tyúkok tojást tojnak és kiscsirkét... több»

A Lokoléo Party – Jollyval
#70668

zenés

TV-ben (Zenebutik, csütörtök 01:33)

A Lokoléo Party – Jollyval Jolly első, önálló műsora, melyben főként mulatós dalok, latin ritmusok és fülbemászó slágerek is hallhatók. Felcsendülnek már ismert és még nem... több»

23 év a padláson
#70669

dokumentum

B. Nagy László írta a filmről: "Egy ember rejtőzik több mint két évtizeden át a padláson: több ez, mintha valami idegen bolygóra költözött volna. Emberünk azonban semmiféle jelét... több»

Rendező: Szalkai Sándor

#70670

NA Ping Pang  (2016)

dráma | rövidfilm | sportfilm | thriller

Egy asztalitenisz-játékos fiatal lány élete új fordulatot vesz, amikor megismerkedik egy kínai bűnözőlánnyal. több»

Connection
#70671

NA Connection  (2016)

vígjáték

A Wendy. Zac. Zelda. A Study c. webes szatírasorozat egyik epizódja.

Holnap tali - A premier
#70672

kaland

A Petőfi gimi végzősei elérkeztek a felvételi és érettségi időszakához. Közben egy színdarab pályázat felvillantja egy New York-i jutalomút lehetőségét. Soma ezt nem hagyná ki,... több»

Hitlerjugend: A nácik gyerekkatonái
#70673

dokumentum

A Hitlerjugend a náci párt ifjúsági szervezeteként jött létre az 1920-as években. A mozgalom fokozatosan az összes többi ifjúsági szervezetet magába olvasztotta, a német fiúk egy... több»

Mary Shelley's Monster
#70674

dráma | életrajzi

Mary Shelley retteg attól, hogy a tudatalattijában rejtőző sötétség a felszínre tör, ezért miközben a Frankenstein című regényén dolgozik, harcba keveredik saját "belső... több»

#70675

zenés

Babos Gyula a hazai jazzélet legszínesebb csillaga. Kezdetben a rockos ritmusok vonzották, de bebarangolta a mainstream jazz, a blues, a roma folklór, az indiai zene és a klasszikus zene... több»

Minden, amit az antibiotikumokról tudni kell (Az igazság az antibiotikumokról)
#70676

dokumentum

Vezető szakértők úgy gondolják, hogy egy potenciálisan pusztító, antibiotikumok utáni korszakba lépünk be. Ez azt jelentené, hogy egy papír okozta vágás kezelhetetlen... több»

I Feel Fine
#70677

NA I Feel Fine  (2016)

dráma

1980, Glasgow. A kamasz, drogtól zavarodott elméjű Johnny White alatt megrezeg a léc, amikor a hatóságok egy olyan bűneset elkövetésével vádolják meg, melyben nem bűnös. Egy... több»

A Bermuda-háromszög cápái
#70678

dokumentum

A „Bermuda-háromszög” név hallatán leginkább furcsa, megmagyarázhatatlan balesetek és nyomtalanul eltűnt hajók és repülőgépek jutnak az eszünkbe. Pedig egy további, legalább... több»

Visszatérés a Cápa-szigetre
#70679

dokumentum

A cápakutató dr. Craig O'Connell a réunioni CRA cápavédelmi program szakembereivel közösen a korábbi paradicsomi szigetet fenyegető válsághelyzet okait vizsgálja. több»

A kis szökevény
#70680

Amikor a 7 éves Joe anyja egyik nap kénytelen elutazni, a kicsit idõsebbik fiára, Lenni-re bízza. Joe azonban megszökik, elveszi Lennie pénzét, és felkeresi Coney Islandet, a New York-i... több»