Egy újabb szupcsiprodukció mely a kasszákat célozta meg a perverz szex ígéretével.
A lány zavaróan savanyú, halk szavú játéka aztán ráébresztett arra, hogy Melanie Griffith színésznő lánya. (Innen ez a bárgyú tekintet!)
(Bár Dakota Johnsont nem tartom rossz színésznőnek de ez a szerepválasztás részéről tévedés volt.)
Jamie Dornan , ha hinni lehet a filmberki pketyiknek nagyon rákészült a szerepre. De feleslegesen.
Egy biztos. A hírnevet Johnson és a Grey-t alakító színész is megszerezték ezzel a szereppel.
Viszont folyamatosan kattogtam azon, hogy én ezt a filmet már valahol láttam és az sokkal jobb is volt. Aztán egyszer csak beugrott.
A titkárnő!!! B@sszus! A titkárnőőőő!
James Spader és Maggie Gyllenhall főszereplésével. És ez egy 2002-es film. Szóval jogos a kérdésem. Vajon a könyv 2011-es premier kiadása mennyire eredeti ötletet takar? Vagy netán nem bevallva, de A titkárnő ihlette meg a történetet?
Hogy meg fogom e még nézni? Még szép! Attól, hogy rossz film még vannak benne nyami jelenetek.
Nézd meg és döntsd el magad!
Szóval! Titokban filmet nézők, szexuális fantáziára fel és jó szórakozást!
Egy újabb szupcsiprodukció mely a kasszákat célozta meg a perverz szex ígéretével. A lány zavaróan savanyú, halk szavú játéka aztán ráébresztett arra, hogy Melanie Griffith színésznő lánya. (Innen ez a bárgyú tekintet!) (Bár Dakota Johnsont nem tartom rossz színésznőnek de ez a szerepválasztás részéről tévedés volt.) Jamie Dornan , ha hinni lehet a filmberki pketyiknek nagyon rákészült a szerepre. De feleslegesen. Egy biztos. A hírnevet Johnson és a Grey-t alakító színész is megszerezték ezzel a szereppel. Viszont folyamatosan kattogtam azon, hogy én ezt a filmet már valahol láttam és az sokkal jobb is volt. Aztán egyszer csak beugrott. A titkárnő!!! B@sszus! A titkárnőőőő! James Spader és Maggie Gyllenhall főszereplésével. És ez egy 2002-es film. Szóval jogos a kérdésem. Vajon a könyv 2011-es premier kiadása mennyire eredeti ötletet takar? Vagy netán nem bevallva, de A titkárnő ihlette meg a történetet? Hogy meg fogom e még nézni? Még szép! Attól, hogy rossz film még vannak benne nyami jelenetek. Nézd meg és döntsd el magad! Szóval! Titokban filmet nézők, szexuális fantáziára fel és jó szórakozást!