Vélemény:

45 Holland

(2025)

Kövezzetek meg....

SaSa   2025.03.31 17:31
0

Látom, hogy 43%-on áll. Pedig a mostanában készülő filmek közt ez kifejezetten jónak számít. Érdekes film olyan tekintetben, hogy bár thriller, mégis helyenként komikusba kezd áthajlani egy-egy jelenet, még a véresebb jelenetek is. Emiatt semmiképp nem mondanám egy komolyan vehető filmnek. Olyan könnyedebb típusú psycho... Nicole Kidmant még összetartja valami. Bár nekem sosem tetszett, azért el kell ismerni, hogy mutatós nő volt. És még azt mondanám, most is az. Nem tudom, hány éves lehet. Ebben a filmben nem nyújt ugyan kimagasló teljesítményt, de tehetséges... Én azt mondanám, hogy ne dönts a pontozás alapján. Én is csak utólag látom, hogy mennyire le van húzva. Nem rossz film ez.

Frekvency Ferenc 2025.04.21 22:32
0

Ha mindenki szerint egy rakás sz*r, de szerinted egy jó film, akkor gondolom mindenki más hülye...

SaSa 2025.04.22 14:13
1

Kedves Ferenc!
Örömmel olvastam a válaszodat. Sok dologra rávilágít. Megpróbálom kicsit alacsonyabb szinten megfogalmazni. Sajnos sok ember él hazánkban, akik azért szavaznak valahová, mert a nyáj nagy része – ilyen vagy olyan impulzusok hatására – szavaz oda, függetlenül attól, hogy az ténylegesen képviseli-e az érdekeit... Így alakulhat ki újra és újra 2/3, úgy, hogy a bárányok egy része nem is tudja, hogy mit választ. De még alacsonyabb szintre menve inkább azt mondanám, hogy:
a gyerekek többsége nem szereti a spenótot. Elutasítják, már csak azért is, mert a többi gyerek fintorog a spenótra nézve... Így kényszerűen nő azon emberek tábora, akik meg sem kóstolják... Én szeretem a spenótot. Kifejezetten. S a véleményem pusztán arról szólt, hogy ne utasítsa el valaki ezt a remek növényt csak azért, mert a többség nem szereti. Nem hülye az, aki nem szereti a spenótot.
Arra próbálok rávilágítani, hogy a spenót finom is lehet. Ostoba az, aki nem kóstolja meg, pusztán azért, mert a többség nem kedveli. Ettől természetesen nem hülye. De örülök, hogy leírtad. Igazad van. Úgy kell fogalmazni, hogy mindenki megértse. Igyekszem majd. Hovatovább, ha mindenki szerint sz*r lenne a film, akkor nem lehetne olyan értékelése, ami 40% felett van. Kinek mit ad. Ez csak benyomás, vélemény, érzés. Megítélésem szerint kár erre energiát pocsékolni. Erre ott a Facebook, ott mindenki fikázza agyba-főbe a másikat, függetlenül attól, hogy azt a bejegyzést jó szándékkal tette-e fel...
Kellemes filmnézést, örömteli perceket kívánok neked!

SaSa 2025.04.22 14:13
0
A felhasználó kitörölte a hozzászólását.