Az első kettő része sokkal élvezhetőbb is tartalomban is sokkal megnyerőbb volt. Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy ez a rész nagyon erőltetett és szerintem már eléggé feleslege is volt.Persze volt története, de igazából az egész csak egy hisztiről szólt és még gyerek fejjel is borzasztóan untam volna.
A poénok amiket beletettek szintén erőltetettek voltak és számomra abszolút nem volt viccesnek nevezhető. Még azt se tudom mondani, hogy egyszer nézhető, mert bár reménykedtem az elejétől fogva, hogy lesz is valami értelmes története, sajnos nem tudott sokat nyújtani. És a majdnem 2 órás terjedelmével eléggé félre nyúltak. Nagyon kár volt ilyen sokáig húzni ezt az egész "jajj nem tudok versenyezni, mert öreg vagyok" dolgot. Szóval bár vártam hogy megnézhessem, mert az előző két része tetszett, ez a harmadik amellett hogy felesleges is volt, nagyon nagy csalódás, Többet vártam, de sajnos beleestek a készítők abba a hibába, hogy több pénzt akartak, elkészítették a következő részt és silány lett. Akit érdekel az nézze meg, de szerintem ne várjatok túl sokat.
Az első kettő része sokkal élvezhetőbb is tartalomban is sokkal megnyerőbb volt. Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy ez a rész nagyon erőltetett és szerintem már eléggé feleslege is volt.Persze volt története, de igazából az egész csak egy hisztiről szólt és még gyerek fejjel is borzasztóan untam volna. A poénok amiket beletettek szintén erőltetettek voltak és számomra abszolút nem volt viccesnek nevezhető. Még azt se tudom mondani, hogy egyszer nézhető, mert bár reménykedtem az elejétől fogva, hogy lesz is valami értelmes története, sajnos nem tudott sokat nyújtani. És a majdnem 2 órás terjedelmével eléggé félre nyúltak. Nagyon kár volt ilyen sokáig húzni ezt az egész "jajj nem tudok versenyezni, mert öreg vagyok" dolgot. Szóval bár vártam hogy megnézhessem, mert az előző két része tetszett, ez a harmadik amellett hogy felesleges is volt, nagyon nagy csalódás, Többet vártam, de sajnos beleestek a készítők abba a hibába, hogy több pénzt akartak, elkészítették a következő részt és silány lett. Akit érdekel az nézze meg, de szerintem ne várjatok túl sokat.