Ez egy nagyon erős "jó". A műfajkedvelőknek azt mondom, hogy ez az alkotás egyszerre mutat újdonságot, de kevésbé nyomasztóbb, mint a hasonló filmek java. Egy kellemes egyszernézős kikapcsolódás, de... Itt jön a de.
Vannak igazán megrázó és még a gyakorlott néző szívét is megolvasztó pillanatok, ami teljesen megváltoztatja a mű jelentését számomra.
A főszereplő számomra ismeretlen volt, de sajnos nem is nyerte el tetszésemet. Szinte minden mozdulata egy másik színész imitálásának hatott (leginkább Kevin Spaceyt láttam benne, de nem ő volt az egyetlen). Jennifer határozottan meglepett. Eddig csak vígjátékszínészként tekintettem rá, de sikerült kilépnie a szememben ebből a skatulyából.
Ez egy nagyon erős "jó". A műfajkedvelőknek azt mondom, hogy ez az alkotás egyszerre mutat újdonságot, de kevésbé nyomasztóbb, mint a hasonló filmek java. Egy kellemes egyszernézős kikapcsolódás, de... Itt jön a de. Vannak igazán megrázó és még a gyakorlott néző szívét is megolvasztó pillanatok, ami teljesen megváltoztatja a mű jelentését számomra. A főszereplő számomra ismeretlen volt, de sajnos nem is nyerte el tetszésemet. Szinte minden mozdulata egy másik színész imitálásának hatott (leginkább Kevin Spaceyt láttam benne, de nem ő volt az egyetlen). Jennifer határozottan meglepett. Eddig csak vígjátékszínészként tekintettem rá, de sikerült kilépnie a szememben ebből a skatulyából.