Örök kedvenc. 5 csillag. Vagy tucatszor láttam, Elisabeth Shue gyönyörű a tudósnő szerepében.
Abban teljesen igazad van, hogy a főszereplő hölgy bájos. Tetszett nagyon. Főleg, amikor a projektjéről kezdett mesélni plénum előtt. Jó film ez attól, hogy nem a szívem csücske.
Én csak a saját érzésem szerint szavaztam, senkit nem akarnék bántani. Van olyan, akinek én is szép vagyok, másnak meg ocsmány...
Ez csak egy vélemény...
Barátsággal,
Sándor
Így van. Tökéletesen egyetértek. Nekem nagyon bejön ez Az Angyal-feldolgozás, mert Val Kilmer visz bele valami egyedit, ahogyan meghódítja a tudósnőt, és ahogyan váltogatja a karaktereit. Plusz nekem az akciók is jók, amellett van az egészben valami aktualitás is, ha a jelenlegi Putyin vezette orosz rendszerre gondolsz és arra, ahogyan a filmbeli Ivan Tretiak (diktátor) az orránál fogva vezeti a népét.
Egyszerű kis filmecske, könnyed akció-vígjáték romantikus szállal. Val Kilmer nagyon túltolta a bájgúnárságot. Lehet, hogy női szemmel egy gyönyörűség, de ez akkor is sok volt. Mindegy. Egy délutáni filmnek jó.