Vélemény:

74 Az angyal

(1997)

Nem kell komolyan venni

SaSa   2025.02.04 23:31
0

Egyszerű kis filmecske, könnyed akció-vígjáték romantikus szállal. Val Kilmer nagyon túltolta a bájgúnárságot. Lehet, hogy női szemmel egy gyönyörűség, de ez akkor is sok volt. Mindegy. Egy délutáni filmnek jó.

Dr. Houseman 2025.02.05 16:01
0

Örök kedvenc. 5 csillag. Vagy tucatszor láttam, Elisabeth Shue gyönyörű a tudósnő szerepében.

SaSa 2025.02.05 16:11
0

Abban teljesen igazad van, hogy a főszereplő hölgy bájos. Tetszett nagyon. Főleg, amikor a projektjéről kezdett mesélni plénum előtt. Jó film ez attól, hogy nem a szívem csücske.
Én csak a saját érzésem szerint szavaztam, senkit nem akarnék bántani. Van olyan, akinek én is szép vagyok, másnak meg ocsmány...
Ez csak egy vélemény...
Barátsággal,
Sándor

Dr. Houseman 2025.02.05 16:46
1

Így van. Tökéletesen egyetértek. Nekem nagyon bejön ez Az Angyal-feldolgozás, mert Val Kilmer visz bele valami egyedit, ahogyan meghódítja a tudósnőt, és ahogyan váltogatja a karaktereit. Plusz nekem az akciók is jók, amellett van az egészben valami aktualitás is, ha a jelenlegi Putyin vezette orosz rendszerre gondolsz és arra, ahogyan a filmbeli Ivan Tretiak (diktátor) az orránál fogva vezeti a népét.