Közösség

Vélemény:

58 Suicide Squad - Öngyilkos osztag

(2016)

Suicide Squad - Öngyilkos osztag

Simphony   2016.08.27 16:32
0

Nos, több dolgot is újra leszűrtem a filmből, mint a Batman vs Supermen után.
Először is, hogy a kritikusokra egyszerűen nem érdemes hallgatni. Több ismerőstől is hallottam már filmeknél, mikor elhívtam őket, hogy "áá, elvileg szar, láttam a Rotten Tomatoes-on". Az ilyen oldalaknak tömegirányító képességük van, a RT pedig például, mivel eddig minden DC univerzumos filmet lehúzott, elrettenti a nem igazi képregényfilm-fanatikusokat attól, hogy megnézzék a filmet. Pedig nem kéne.
A nagy felzúdulás miatt félve mentem a moziba, de a film teljesen megfelelt az elvárásaimnak. Jó karakterek, jó villian, az akciók helyükön vannak, az új Joker is hozott újat a karakterbe (napok óta gondolkodom, hogy akkor most tetszett ez a Joker, vagy nem..? Abban viszont biztos vagyok, hogy a sokak által táplált általános gyűlölet a karakter irányába erősen túlzás). Látványos, izgalmas, frappáns egysorosokból sincs hiány. Ha a helyén (azaz nem Marvel, hanem DC filmként) kezelik a filmet, egy nagyon is élvezhető alkotás kerekedik ki belőle. Persze a tökéletestől (azaz nálam az öt csillagtól) azért messze van, de mindenképpen ajánlom.