Hogy őszinte legyek nem sok mindenre számítottam ezzel a filmmel kapcsolatban.
Kedvelem Jason Momoa-t, a Trónok harca óta igazán szimpatikus volt nekem. Viszont amit az Igazság Ligájába hoztak vele, az szörnyű volt (nem az ő szerepe,hanem az egész film csalódást okozott.)
De ez a film mégis BOMBAJÓ lett!!
Hihetetlen látványt sikerült elénk tárni a víz alatti jelenetekkel. Momoa pedig tökéletes lett végül Aquaman-nek. A párbeszédek 3/4-e eszméletlen poénos,nagyon sokat nevettünk rajta! :D
Mellesleg az elején pánikba estem, hogy beszélnek valamiről és valakiről amiről mi lemaradtunk, de visszamenőleg mindent megmutattak nekünk, és összeállt az egész sztori.
Sikerült a színészgárdát is elég szépen összeválogatni, és Wan bebizonyította,hogy nem csak Horror-t tud gyártani számunkra.
Kár lenne ezt a filmet kihagyni, főleg a képregény fanoknak!
Kíváncsian várjuk a 2022-es folytatást, reméljük legalább ennyire jóra fog sikerülni, és találkozunk mindenkivel benne! :)
Hatalmas Gratuláció!!!! ;)
Hogy őszinte legyek nem sok mindenre számítottam ezzel a filmmel kapcsolatban. Kedvelem Jason Momoa-t, a Trónok harca óta igazán szimpatikus volt nekem. Viszont amit az Igazság Ligájába hoztak vele, az szörnyű volt (nem az ő szerepe,hanem az egész film csalódást okozott.) De ez a film mégis BOMBAJÓ lett!! Hihetetlen látványt sikerült elénk tárni a víz alatti jelenetekkel. Momoa pedig tökéletes lett végül Aquaman-nek. A párbeszédek 3/4-e eszméletlen poénos,nagyon sokat nevettünk rajta! :D Mellesleg az elején pánikba estem, hogy beszélnek valamiről és valakiről amiről mi lemaradtunk, de visszamenőleg mindent megmutattak nekünk, és összeállt az egész sztori. Sikerült a színészgárdát is elég szépen összeválogatni, és Wan bebizonyította,hogy nem csak Horror-t tud gyártani számunkra. Kár lenne ezt a filmet kihagyni, főleg a képregény fanoknak! Kíváncsian várjuk a 2022-es folytatást, reméljük legalább ennyire jóra fog sikerülni, és találkozunk mindenkivel benne! :) Hatalmas Gratuláció!!!! ;)