Én vagyok ezen a legjobban meglepve, de marhán bejött nekem a film. Többször is felröhögtem rajta, lekötött, szórakoztatott.
Ehhez hozzátartozik, hogy imádom a rendező, Paul Feig humorát, Melissa McCarthyt is csípem, illetve, hogy 8 évvel a megjelenés után néztem meg, amikorra már lecsengett a hype. Illetve két hete láttam először az eredeti Szellemirtókat, nincs felé gyerekkori kötődésem, így nem éreztem meggyalázásnak az új feldolgozást.
Szerintem simán jobb ez a film, mint az új Marvel cuccok 75%-a, teljesen nézhető.
Én vagyok ezen a legjobban meglepve, de marhán bejött nekem a film. Többször is felröhögtem rajta, lekötött, szórakoztatott. Ehhez hozzátartozik, hogy imádom a rendező, Paul Feig humorát, Melissa McCarthyt is csípem, illetve, hogy 8 évvel a megjelenés után néztem meg, amikorra már lecsengett a hype. Illetve két hete láttam először az eredeti Szellemirtókat, nincs felé gyerekkori kötődésem, így nem éreztem meggyalázásnak az új feldolgozást. Szerintem simán jobb ez a film, mint az új Marvel cuccok 75%-a, teljesen nézhető.