Közösség

Vélemény:

81 Bosszúállók: Végjáték

(2019)

Bosszúállók: Végjáték

Bee97   2019.08.04 14:45
0

Egészen eddig vártam a megnézéssel. Nem akartam a tömegek közt ülni a moziban 3 órát, gondoltam itthon is jó lesz, hát jó lett. Soknak tűnt hirtelen a 3 óra ülés, de annyira izgultam és figyeltem, hogy pikk-pakk elment. A látvány megint csak lehengerlő volt, ebben nem csalódtam. Nagyjából azt kaptam amit vártam... Thor karaktere mondjuk kiakasztott, erre a lezárásra illett volna az eredeti alakját visszanyernie, és nem ezt az elpoénkodott, elhízott , alkoholista remete kinézetet megőriznie. Egy Isnetről beszélünk, na ne már... Rajta kívül nagyjából mindenkivel elégedett voltam, mind személyiség, mind megjelenés terén. Maga a film izgalmas volt, és roppantul élveztem, hogy ugráltunk vissza a régebbi eseményekhez, és láttunk olyan dolgokat is, amiket eredetileg eddig nem. Örültem, hogy Gamorrát is visszahozták egy kicsit, nagyon fájt érte a szívem az előző részben. Számítottam valamiféle csavarra a film vége felé, hisz túl egyszerűnek tűnt, hogy ilyen "gyorsan" sikerült megoldást találni. Hát meglepődtem na, mást vártam. A befejezést megkönnyeztem,mint mindenki aki szerette ezt a csapatot, szerette ezeket a karaktereket, ezt a világot. Összeségében méltó lezárást kapott ez a Marvel szál, és az áldozatok sem voltak hiábavalók. Ajánlom minden rajongónak a filmet, én még biztos egy párszor lefogom nyomni, mert tudom,hogy úgyis találok majd benne apróbb dolgokat, amiket nem vettem észre elsőre. Köszönöm ezt az élményt, lehengerlő volt.