Emlékszem... Anno 2020-ban annyira vártam ezt a filmet, hogy képes voltam borzasztó minőségben is megnézni online, csak hogy végre „láthassam”! :D
Az évek alatt jó párszor megnéztem már, és mindig iszonyat feszülten izgultam végig.
Ma hajnalban felfedeztem, hogy feltette a MAX, így nem is volt kérdés... Naná, hogy megint megnéztem!!!
Szuper a story, a kivitelezés, a látvány... szóval nekem úgy, ahogy van... imádás!
Bár a színésznő nem tartozik épp a kedvenceim közé, de jól játszotta el ezt a szerepet.
Emlékszem... Anno 2020-ban annyira vártam ezt a filmet, hogy képes voltam borzasztó minőségben is megnézni online, csak hogy végre „láthassam”! :D Az évek alatt jó párszor megnéztem már, és mindig iszonyat feszülten izgultam végig. Ma hajnalban felfedeztem, hogy feltette a MAX, így nem is volt kérdés... Naná, hogy megint megnéztem!!! Szuper a story, a kivitelezés, a látvány... szóval nekem úgy, ahogy van... imádás! Bár a színésznő nem tartozik épp a kedvenceim közé, de jól játszotta el ezt a szerepet.