Mondhatni, klassz folytatása lett az előzőnek. Itt több bonyodalmat hoz fel, amit csak az tesz feszültebbé, hogy visszatérnek a szigetükre, ahol egy új főgonosz van felemelkedőben. Umát már korábban megkedveltem valahogy, mikor még csak a zenei videókat hallgattam, és nagyon bejött a jelentei dinamikája. Tetszettek a számok is benne, jól megrendezett darabok voltak, a báli jelenet a végén a kedvencem, ahol olyan happy endet kaptunk, hogy még a vizes padlón való táncolás sem zavarja őket. Nagyon szívmelengető volt az összetartozás szellemisége ott. Ehhez az is kellett, hogy Uma békén hagyja őket. Egyelőre. Hamarosan megnézem a harmadik részt, ezután magasabbak az elvárásai valamivel.
10/9.
Mondhatni, klassz folytatása lett az előzőnek. Itt több bonyodalmat hoz fel, amit csak az tesz feszültebbé, hogy visszatérnek a szigetükre, ahol egy új főgonosz van felemelkedőben. Umát már korábban megkedveltem valahogy, mikor még csak a zenei videókat hallgattam, és nagyon bejött a jelentei dinamikája. Tetszettek a számok is benne, jól megrendezett darabok voltak, a báli jelenet a végén a kedvencem, ahol olyan happy endet kaptunk, hogy még a vizes padlón való táncolás sem zavarja őket. Nagyon szívmelengető volt az összetartozás szellemisége ott. Ehhez az is kellett, hogy Uma békén hagyja őket. Egyelőre. Hamarosan megnézem a harmadik részt, ezután magasabbak az elvárásai valamivel. 10/9.