Látványban nagyon ott van, és a főszereplő is izmos, szexi... mégis a történet számomra kidolgozatlannak hatott. Amolyan tipikus Mortal Kombat és egyebek filmesítés.
Értelmetlen vágások a sztoriban, melyeknél megmarad a kérdés: Miért?!
Mégsem bántam meg, hogy megnéztem, és csak bízom benne, hogy a nyitva hagyott történet egy már összeszedettebb, átgondoltabb történettel fog folytatódni.
Ám addig marad a nyers első próbálkozás kalandja.
Feleslegesnek érzem, hogy bármi továbbit is írjak a filmről, hacsak annyit nem, hogy:
Nézd meg, és majd eldöntöd magad.
Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!
Látványban nagyon ott van, és a főszereplő is izmos, szexi... mégis a történet számomra kidolgozatlannak hatott. Amolyan tipikus Mortal Kombat és egyebek filmesítés. Értelmetlen vágások a sztoriban, melyeknél megmarad a kérdés: Miért?! Mégsem bántam meg, hogy megnéztem, és csak bízom benne, hogy a nyitva hagyott történet egy már összeszedettebb, átgondoltabb történettel fog folytatódni. Ám addig marad a nyers első próbálkozás kalandja. Feleslegesnek érzem, hogy bármi továbbit is írjak a filmről, hacsak annyit nem, hogy: Nézd meg, és majd eldöntöd magad. Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!