Közösség

Vélemény:

75 Jumanji - A következő szint

(2019)

Vissza a játékba?!?

TIBOR   2020.11.10 19:33
0

Bármennyire is hasonlít az első részhez, nekem tetszett. Azért vannak itt olyan poénok, amik az első részben nem fordulnak elő. Még azért is tetszett, hogy csatlakozott négyükhöz az a 2 öregember. Ők olyan viccesek voltak, nem? Mikor megnyomták a mellüket, meg voltak olyan erősségek, illetve gyengeségek, amik az első részben nem voltak. Tök más, mint az első rész. Még alapból tetszett a cím, hogy Jumanji - A következő szint. Miután elolvastam a címet, erre gondoltam: Úristen, ez nem maradhat ki! Tök kreatív a sztori is, hogy Spencer véletlenül visszament a játékba, és a többiek utánamentek. Most nagyon nem tudom fokozni, hogy a másik jobb vagy az új. Jók a poénok, a struccok meg, mikor megtámadták őket... NAGYON, DE NAGYON KIRÁLY!!! Mikor mentek a Jeeppel (vagyis menekültek a struccok elől), és egy szakadék volt pár méterre tőlük, mindenki azt hajtogatta Spencer nagyapján kívül: "Nem fog sikerülni". Pedig a nagyapa azt mondta, hogy fog. De mikor majdnem lezuhantak, a nagypapa is azt mondta: "Nem fog sikerülni". Szóval reménykedem, hogy lesz következő rész.