Közösség

Vélemény:

84 Az Esernyő Akadémia

(2019)

Az Esernyő Akadémia

PolgarBalint   2024.09.24 16:29
1

Így átfogólag az egész sorozatról... Egy nagyon jó, ötletes sorozat, amit nagyon ritkán lát az ember. Nagyon remek a forgatókönyv, össze tudták hozni, hogy nettó 7 karaktert mind megismerjünk, legyen egy karakteríve, és az évad végén a szívünkhöz nőjön, és nehezen engedjük el őket. Nagyon nehéz dolog 7 főszereplőt mozgatni, de remekül megvalósították, de hát ez a képernyőidőbe fájt. Hiszen egy évad tíz rész, és egy rész egy óra. Szóval elég hosszadalmas. Forgatókönyvvel ellentétben, inkább a rendezéssel volt problémám, hiszen néhány helyen nekem nagyon kellemetlen volt. Az első évad természetesen a legjobb, a második pedig szerintem a legrosszabb, kicsit túl töltelék évadnak éreztem. A harmadik és a negyedik évad pedig hozta a szintet. A negyedik évaddal csak pont annyi bajom volt, hogy a többi évaddal ellentétben túl rövid volt, és sok-sok karakterszálat mintha elkapkodva elvágtak volna (gondolok itt az ötössel való dologra, ami felettébb felháborított). Ezt is amúgy a Stranger Things, A nagy pénzrablás mellett úgymond egy „Netflix sorozat klasszikusai” mellett tartom számon, szóval érdemes megnézni.