Akár még valami jó is kisülhetett volna az alapötletből, de a szörnyfilmbe oltott romantikus szál valahol elkeveredik ebben a szőttesben.
Vizuális megoldásaiban sem forradalmi, de azért még bőven élvezhető, azonban túl klisésre sikerült a posztapokaliptikus Szívtipró gimi imázs; egy mutáns óriásrovaroktól hemzsegő világban nem feltétlen a szerelemről csacsognék kóbor kutyákkal és félbeszakadt robotokkal, sőt egyáltalán nem is csevegnék velük, de hát nem én vagyok a főszereplő, na.
Érdekes és látványos, az biztos, de nincs ritmusa, sodrása, ami egy kalandfilmnél elengedhetetlen... lenne.
Egyszer nézhető.
Akár még valami jó is kisülhetett volna az alapötletből, de a szörnyfilmbe oltott romantikus szál valahol elkeveredik ebben a szőttesben. Vizuális megoldásaiban sem forradalmi, de azért még bőven élvezhető, azonban túl klisésre sikerült a posztapokaliptikus Szívtipró gimi imázs; egy mutáns óriásrovaroktól hemzsegő világban nem feltétlen a szerelemről csacsognék kóbor kutyákkal és félbeszakadt robotokkal, sőt egyáltalán nem is csevegnék velük, de hát nem én vagyok a főszereplő, na. Érdekes és látványos, az biztos, de nincs ritmusa, sodrása, ami egy kalandfilmnél elengedhetetlen... lenne. Egyszer nézhető.