Na, ha van film, aminek az értékeléseivel nem tudok egyetérteni, akkor az ez lesz. Olvastam valahol (arra sajnos már nem emlékszem pontosan, melyik hírportálnál), hogy az Oppenheimer és a Barbie mellett érdemes odafigyelni erre a roppant érdekes horrorra, ami nem mellesleg az A24 nevével lett eladva, akiktől nem ehhez a szinthez vagyok szokva. Bizakodva el is indultam a moziba, gondolva, hogy meglesz az idei év horrorja (vagy legalább csak top 10-ben benne lesz), majd kb. a film felénél kezdett körvonalazódni bennem a gondolat; lehet inkább a Barbie-t kellett volna újranéznem.
A sztori nehezen nevezhető kreatívnak, a film végén fájdalmas volt nézni, hogy még egy csavart is bele akartak zsúfolni az utolsó pár pillanatba úgy, hogy előtte volt egy nagyon szellős teljes óránk. Ahogy kijöttem a teremből, az volt az érzésem, hogy a rendezőnek sikerült olcsón vennie pár liter művért + ismert egy jó sminkest, és akkor már épített köré egy filmet. Ugyanis sajnos az a kettő jelenet volt benne értékelhető, ami ha látta az ember a filmet, tudja, melyikre gondolok. Legtöbbször, mikor mutatni kellett volna a színészek arcát, akkor átváltottunk a távolba, és egy telefon képernyőjén keresztül néztük az eseményeket, ami elég olcsó de hatásos húzás.
Kimondhatatlanul lesújtó, hogy készülnek filmek, amik csak arra építenek, hogy folyik bennük a vér, és az értékelések alapján én úgy látom, ennél többre nincs igény. Összességében a számok; szerintem 1000× jobban jártunk volna, ha az Evil Dead Rise kerül moziba ehelyett, be kell valljam, ha más nem, a marketing az 10/10 volt a filmhez, és az értékelésemmel 77%-ról 66%-ra ugrott a film, örülnék ha nem szerepelne majd év végén egy „Az év horrorjai” listán sem.

66 Beszélj hozzám! (2023)
Egy fiatalokból álló társaság birtokába kerül egy különös, bebalzsamozott kéz, amellyel képesek kommunikálni a szellemekkel. A kéz megragadásával és a "Beszélj hozzám!"... több»
Szereplők: Miranda Otto, Sophie Wilde, Joe Bird, Jacek Koman, Marcus Johnson