Én az eredeti Ördögűzőt sem kedvelem különösebben, előbb láttam a Horrorra akadvákat, és így elég vicces volt, amikor a kislány elkezdett ordítva káromkodni. Plusz kicsit untam. És ez a kettő jól jellemzi az új filmet is, szóval...
Meg nyilván kellett egy kis woke bele: fehér férfi rossz, értem? Ő törik meg a végén, és ő a szükségtelenül agresszív karakter. És ők nem adják meg az egyház támogatását az ördögűzéshez.
Az exorció azért egész vicces a maga trash módján, látszólag semmi nincs hatással a lányokra (pedig a majdnem apáca szomszéd, az illegálisan ott lévő pap, egy fekete vudumágus és még a szülők is kajabálják a saját mantráikat), de azért alkut ajánlanak, és jól átvernek mindenkit. Mi van?
Én az eredeti Ördögűzőt sem kedvelem különösebben, előbb láttam a Horrorra akadvákat, és így elég vicces volt, amikor a kislány elkezdett ordítva káromkodni. Plusz kicsit untam. És ez a kettő jól jellemzi az új filmet is, szóval... Meg nyilván kellett egy kis woke bele: fehér férfi rossz, értem? Ő törik meg a végén, és ő a szükségtelenül agresszív karakter. És ők nem adják meg az egyház támogatását az ördögűzéshez. Az exorció azért egész vicces a maga trash módján, látszólag semmi nincs hatással a lányokra (pedig a majdnem apáca szomszéd, az illegálisan ott lévő pap, egy fekete vudumágus és még a szülők is kajabálják a saját mantráikat), de azért alkut ajánlanak, és jól átvernek mindenkit. Mi van?