Közösség

Vélemény:

42 13 ördögűzés

(2022)

13 ördögűzés

mozinaplo   2024.08.26 21:18
0

A 13 ördögűzés jó alap lehetne, ha nem is egy remek horrorra, de egy A pápa ördögűzőjéhez hasonló trash szórakozáshoz. Azért akin ennyi szeánszot kell végrehajtani, azt komolyan elkapta a sátán, szóval lehetett volna csomó kreatív megoldást belevinni. De hát nem 13, de egy valamirevaló ördögűzős jelenet se nagyon van. Valós feszültségépítés helyett inkább azt éreztem, hogy egy helyben topogunk, nem történik semmi, leszámítva pár sablonos, témába vágó jelenetet. Azért ennél még Az ördögűző: A hívő is többet tudott mutatni... Egészen az utolsó 30 percig kell várni, hogy belekezdjenek az ördögűzésbe, és akkor ilyen futószalagon ledarálják az egészet, mint valami montázs. Fel sem igazán fogtam, hogy mi van, és egyszer csak vége lett, de az sem egyértelműen, hanem ilyen ködös érthetetlen módon. Ne már! Nagy csalódás, mert tényleg nem vártam sokat, de azt reméltem, legalább szórakoztatni képes lesz, de hát erre se jó. Kár érte, azért a spanyolok tettek már le néhány jó kis horrort az asztalra, nem értem, ez hogyan csúszhatott el ennyire.