Életkori figyelmeztetés: a film célközönsége a tinédzser korosztály. Ezt benéztem, nem sikerült ezt előre beazonosítanom, de ha már így alakult, megnéztem. Azért egy célközönség korosztály megjelölés marhára hasznos lenne a filmes oldalakon...
A cselekmény londoni pakik körül játszódik, két lánytestvér meg egy kissé gyanús jómódú vőlegény, ezek családjai és az iskola környékén. A kivitelezés kissé túlpörgetett, nagy sárga fejezetfeliratokkal, lassított küzdősportjelenetekkel, egyszerű cselekménnyel. Sokszor vicces, még többször bugyuta az egész. Az egyik lányt a suliból Kovácsnak hívják, miközben afrikai fekete az illető, ez nagyon alternatív, ezen elrötyögtem egy darabig.
Életkori figyelmeztetés: a film célközönsége a tinédzser korosztály. Ezt benéztem, nem sikerült ezt előre beazonosítanom, de ha már így alakult, megnéztem. Azért egy célközönség korosztály megjelölés marhára hasznos lenne a filmes oldalakon... A cselekmény londoni pakik körül játszódik, két lánytestvér meg egy kissé gyanús jómódú vőlegény, ezek családjai és az iskola környékén. A kivitelezés kissé túlpörgetett, nagy sárga fejezetfeliratokkal, lassított küzdősportjelenetekkel, egyszerű cselekménnyel. Sokszor vicces, még többször bugyuta az egész. Az egyik lányt a suliból Kovácsnak hívják, miközben afrikai fekete az illető, ez nagyon alternatív, ezen elrötyögtem egy darabig.