Az első évad is kicsit sokk volt, de a második évad kínzás. Végignéztem (nagyon nehezen), mert kíváncsi voltam, hogy tényleg az az előre megjósolható, nulla kreativitású, nulla fordulatú történet lesz-e, amire egy óvodás is gondol. És tádádám! Persze! A sorozatban mindenki nagyon szép, nagyon sikeres (habár alig dolgozik), és mindenki rettenetesen gazdag. A főszereplő Billie üzenete szerintem mentálisan káros a nézőre, mert kb.
azt üzeni, hogy élj a szexuális vágyadnak. Pont. A gyerekeivel többet van Olga, a szitter, mint ő maga, holott a kisebb nincs egy éves. Mindenen csak nyöszörög, sír, ki van borulva.
Egy dolog az, amiben jól érzi magát, ha szexelhet. Bullshit mondatokat durrogtat, amiknek se füle, se farka, mert azok alapján nem lehet élni. Csapong össze-vissza, maga sem tudja kit vagy mit akar. (Ja, de.) Pár óra alatt beleszeret valakibe (Majid), majd szintén pár nap alatt ki is szeret belőle. Nagy szerelme Brad, akivel jó volt a szex, a róla való fantáziák és emlékek jelennek meg újra és újra. Borzasztó kreatív. A gyerekeivel sokat nem törődik, és többet lehet látni bulikban, partykon csilli-villi ruciban, mint a gyerekeivel. A magyar szinkronhangja is borzasztó, sipákoló, jajgató, szenvedő. A barátnője a pénzért bármit beáldozna, na nemhiába barátnők. Ez is teljesen követendő! Egyedüli szimpatikus a sikeres orvos, Kem, aki van annyira szerelmes, hogy képes áldozatot hozni a nőért. Összességében az üzenete kártékony, a film minden kreativitást mellőző, unalmas és kiszámítható. Természetesen a végén mindenki férjhez megy / megnősül, kb. napokon belül. Hát mi ez, ha nem happy end?!

dráma | romantikus | vígjáték
Billie új kihívásokkal és új vágyakkal néz szembe, miközben azt az életet hajszolja, amit elképzelt magának. De vajon képes lesz-e mindezt megkapni? több»
Szereplők: Sarah Shahi, Mike Vogel, Adam Demos, Li Jun Li, Dylan Bruce