A Fekete táska egy olyan film, amely izgalmas alapötletet kínál, de a megvalósítása nem elég erős ahhoz, hogy maradandó élményt nyújtson. A lassú tempó, a túlzottan elnyújtott cselekmény és a karakterek közötti távolság miatt nagyon unalmasra sikeredett. Bár a pszichológiai feszültség és a titokzatos atmoszféra jelen van, ezek nem elegendőek ahhoz, hogy a film folyamatosan lekösse az ember figyelmét. A színészi játék, bár korrekt, nem tudja ellensúlyozni a történet gyenge ütemét, és így a film inkább csak azok számára élvezetes, akik a lassú, finoman építkező drámákat kedvelik, de egy izgalmas thrillerben többre vágynának. Ha szereted az olyan filmeket, amelyek inkább a karakterek belső vívódásaira koncentrálnak, és nem riadnak vissza a hosszú, feszültségteremtő jelenetektől, akkor a Fekete táska talán még elnyerheti a tetszésed. Azonban ha az akció és az események gyorsabb kibontakozása a célod, valószínűleg csalódni fogsz.
Én a főszerepet Pierce Brosnannek adtam volna. Alkalmasabb lett volna a főszerepre, és csábítóbb a nézőközönségnek, ha többet szerepelt volna.
A Fekete táska egy olyan film, amely izgalmas alapötletet kínál, de a megvalósítása nem elég erős ahhoz, hogy maradandó élményt nyújtson. A lassú tempó, a túlzottan elnyújtott cselekmény és a karakterek közötti távolság miatt nagyon unalmasra sikeredett. Bár a pszichológiai feszültség és a titokzatos atmoszféra jelen van, ezek nem elegendőek ahhoz, hogy a film folyamatosan lekösse az ember figyelmét. A színészi játék, bár korrekt, nem tudja ellensúlyozni a történet gyenge ütemét, és így a film inkább csak azok számára élvezetes, akik a lassú, finoman építkező drámákat kedvelik, de egy izgalmas thrillerben többre vágynának. Ha szereted az olyan filmeket, amelyek inkább a karakterek belső vívódásaira koncentrálnak, és nem riadnak vissza a hosszú, feszültségteremtő jelenetektől, akkor a Fekete táska talán még elnyerheti a tetszésed. Azonban ha az akció és az események gyorsabb kibontakozása a célod, valószínűleg csalódni fogsz. Én a főszerepet Pierce Brosnannek adtam volna. Alkalmasabb lett volna a főszerepre, és csábítóbb a nézőközönségnek, ha többet szerepelt volna.