Vélemény:

52 A szerelem fáj

(2025)

Akciófilm szerelmi köntösbe bújtatva

Br623   2025.02.06 17:18
0

A film trailere lelövi az összes poént. Ha azt megnéztük, akkor kb. már mindent tudunk. A jó benne viszont, hogy a Spektrum Home Álomház műsorból nagy kedvenc Drew Scott is szerepel benne, mint fekete öves ingatlanos. Igaz, csak pár percre, de az nagyon vicces. A főszereplő, Ke Huy Quan szinkronhangja borzalmas (Az Emoji-filmből ismerjük, oda tökéletes volt), a „hangosan gondolkodom” monológokat pedig sose szerettem. A történet vicces, sokszor felnevetett a teremben a közönség. Maffiaszerű nagyfőnököt, idióta, 0 IQ-val rendelkező embereit, a mindenki belé szerelmes lányt, a pengeszerű hatalmas fura szemű gyilkológépet és fogatlan könyvelőt látunk. Ha a főnöktől lopsz, akkor meghalsz. Elvicceskedjük itt a gyilkolászást, de azért volt benne egy igencsak megbotránkoztató jelenet. Szinte vártam, amikor láttam, hogy a Senki és a Vérapó producerének új filmje. Mondjuk annyira nem brutális, mint a Vérapó. De a Senki nálam 5 csillagos, a Vérapó is nagyon tetszett. Ezekhez képest ez a film nagyon elmarad. Szerintem sajnos csak egyszer nézhető kategória.