Nyaralásból jövök, és ilyenkor nagyon elnéző vagyok, úgyhogy adok rá szűk négy csillagot. De nem az én filmem, évtizedek óta kiöregedtem a célközönségből, ami nagyjából a 15–25 év közötti korosztály lehetett. Olyan világjáró emberként, aki egyelőre nem jutott el Japánba, azért kicsit érdekesnek találtam belesasolni egy ottani ifjúsági tévéfilmbe.
A történet a meghalós filmek kategóriájába tartozik, az abban lévő számtalan alkotást (lásd Csillagainkban a hiba) gyarapítja, de van benne egy kisebb zsivány japán csavar, itt ketten haldokolnak, szóval némileg eredetinek mondható.
Nyaralásból jövök, és ilyenkor nagyon elnéző vagyok, úgyhogy adok rá szűk négy csillagot. De nem az én filmem, évtizedek óta kiöregedtem a célközönségből, ami nagyjából a 15–25 év közötti korosztály lehetett. Olyan világjáró emberként, aki egyelőre nem jutott el Japánba, azért kicsit érdekesnek találtam belesasolni egy ottani ifjúsági tévéfilmbe. A történet a meghalós filmek kategóriájába tartozik, az abban lévő számtalan alkotást (lásd Csillagainkban a hiba) gyarapítja, de van benne egy kisebb zsivány japán csavar, itt ketten haldokolnak, szóval némileg eredetinek mondható.