Közösség

Vélemény:

51 A tökfilkó

(2024)

Nem vicces

Br623   2024.08.04 08:23
1

Ebben a filmben egy szállodalánc-tulajdonos milliárdos rengeteg pénzt költ arra, hogy megváltoztassa tékozló fiát. Egy díszletbe viszik, ahol megkezdődik az átverése, eljátsszák színészekkel, hogy a fiú visszament az időben, és csak egy egyszerű paraszt egy udvarban. Bár vígjáték a film, megmondom őszintén, hogy én maximum mosolyogtam egy-két jeleneten, de nevetni nem tudtam. A moziteremben páran azért kuncogtak néha, de a film közel sem jelent akkora szórakozást, mint azt lehetne. A filmbeli rendező karakterét egy kissé túlzásba vitték. A legnagyobb hiba, hogy kihagyták belőle azt a konfliktust is, hogy a fiú mit szól, amikor megtudja, hogy az egész csak egy hazugság volt. Semmit. Ami talán tetszett a történetben, az az, ahogyan a színészek kijönnek a szerepükből és beszélnek a rejtett kamerákhoz, megmutatják emberi oldalukat, és hogy ez is csak egy szakma, munka számukra. Igazából nem tudok olyat mondani, ami miatt érdemes lenne megnézni ezt a filmet, egy mozijegy árát biztosan nem éri meg.